2012-10-28 09:05:05
Φωτογραφία για Πρωτότυπο ξενοδοχείο με θέμα το αυτοκίνητο!
Το ξενοδοχείο «V8″ δεν μπορεί παρά να κινήσει το ενδιαφέρον επισκεπτών και περαστικών εξαιτίας της πρωτότυπης διακόσμησης που κοσμεί τους χώρους του, η οποία αφορά εξ ολοκλήρου στο… αυτοκίνητο.

Σε ένα ιστορικό κτίριο της Στουτγάρδης στη Γερμανία, που κάποτε ήταν ο τερματικός σταθμός για το αεροδρόμιο Boblingen, και χρησιμοποιήθηκε για μαχητικά αεροσκάφη κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το ξενοδοχείο «V8″ βρήκε τον καλύτερο εκφραστή του!

Μετά από αρκετές ανακαινίσεις και ανακατασκευές το ξενοδοχείο άνοιξε τις πύλες του το 2009, κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κόσμου και λαμβάνοντας τα καλύτερα σχόλια σχετικά με τη διακόσμησή του.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 10 διαφορετικά θεματικά δωμάτια, όλα αφιερωμένα στον κόσμο του αυτοκινήτου – από πλυντήριο αυτοκινήτων εν είδει κρεβατιού μέχρι τμήματα vintage οχημάτων ως καναπέδες, καρέκλες και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

«Η αξία του δεν είναι μόνο στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες του αλλά και στο γεγονός ότι λειτουργεί ως ένα πρωτότυπο μουσείο αυτοκινήτου, για τους λάτρεις του είδους, και όχι μόνο», λέει ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου.
perierga
tosokaki.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ