2012-10-28 20:15:03
Φωτογραφία για Βγάλανε ομπρέλες για την παρέλαση στην Ξάνθη
Με τη βροχή να πέφτει καταρρακτωδώς ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Ξάνθης, το πρωί της Κυριακής.

Όπως έγινε από την Π.Ε. Ξάνθης ματαιώθηκε η μαθητική και πολιτική παρέλαση, λόγω της κακοκαιρίας, ενώ πραγματοποιήθηκε κανονικά η στρατιωτική παρέλαση καθώς και η δοξολογία και κατάθεση στεφάνων.

Η ισχυρή βροχόπτωση που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής κατάθεσης των στεφάνων κόπασε κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης, ενώ το παρών έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, κος Αθανάσιος Καρούντζος εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κος Φώτης Καραλίδης, ο Μητροπολίτης Ξάνθης, ο Υποδιοικητής του Δ’ ΣΣ, οι βουλευτές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κύριοι Αλέξανδρος Κοντός και Δημήτρης Σαλτούρος, ο δήμαρχος Ξάνθης κος Μιχάλης Στυλιανίδης, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης καθώς και πολίτες της Ξάνθης παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες.


«Ημέρες μνήμης ιστορικής σημασίας για τον τόπο μας και τον λαό μας και πιστεύω ότι σε αυτή τη δύσκολή στιγμή που περνάμε θα πρέπει να τις σκεφτούμε σε ότι αποφασίσουμε για το καλό αυτού του τόπου» σημείωσε ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης κος Αθανάσιος Καρούντζος, ενώ με τη σειρά του ο Μητροπολίτης Ξάνθης ανέφερε πως «28η Οκτωβρίου διπλή γιορτή. Όταν μας είπαν οι ισχυροί της γης σκύψτε να περάσουμε πάνω από τα σώματά σας ο λαός μας είπε το ηρωικό εκείνο όχι με το οποίο διέσωσε την αξιοπρέπεια όλου του γνωστού κόσμου. Οι Ευρωπαίοι θα πρέπει αυτό να το λάβουν υπόψη τους αλλά και εμείς σας έλληνες πολίτες να δείξουμε μεγαλύτερη ευαισθησία για το εθνικά και κοινωνικά θέματα, και να μείνουμε ενωμένοι γιατί αυτό είναι το ουσιαστικότερο».

thrakitoday.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ