2012-10-29 17:58:25
Φωτογραφία για Bουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αμβρόσιος κάνει τον image maker της Χρυσής Αυγής με χρήματα των ελλήνων φορολογουμένων
Οτι δεν αμείβεται με τα χρήματα των ελλήνων φορολογουμένων ως ανώτερος κληρικός για να ασκεί χρέη image maker της Χρυσής Αυγής «υπενθυμίζει» στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η κυρία Κανελλοπούλου τονίζει ότι «εμείς θα επιμείνουμε, ξαναθυμίζοντας σε αυτόν και τους ομοϊδεάτες του ότι αμείβεται με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων ως ανώτερος κληρικός και όχι για να ασκεί καθήκοντα ''image maker'' της νεοναζιστικής συμμορίας».

Επίσης, η Μαρία Κανελλοπούλου τονίζει πως ο κ. Αμβρόσιος όχι απλά δεν απάντησε στα πολιτικά ερωτήματα που τέθηκαν από την προηγούμενη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αιγίου, «αλλά αντίθετα δραπέτευσε επιστρατεύοντας...κατάρες και θρησκευτικές θυμοσοφίες», ενώ επισημαίνει ότι προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα: «Με τις παραινέσεις του προς την Χρυσή Αυγή, συνεχίζει να εκθέτει την Εκκλησία της Ελλάδος και να προκαλεί την τοπική κοινωνία των Καλαβρύτων και της Αιγιάλειας».


Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει λέγοντας πως «ο Αμβρόσιος επέχει ρόλο ηθικού αυτουργού στις πράξεις της Χρυσής Αυγής (π.χ. Χυτήριο)» και για το λόγο αυτό καλεί τον Αρχιεπίσκοπο και την Ιερά Σύνοδο «να τον μαζέψουν». Είναι επίσης απαράδεκτο, το Υπουργείο Παιδείας και θρησκευμάτων, να σιγοντάρει τέτοιες πρακτικές, αρνούμενο να πάρει θέση ,συνεχίζει στην ανακοίνωσή της η κυρία Κανελλοπούλου.

«Εκτός των άλλων, ο Αμβρόσιος αναρωτιέται γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ασχολείται μαζί του. Όλοι και όλες εμείς που ζούμε την καθημερινότητά μας στις τοπικές κοινωνίες των Καλαβρύτων και της Αιγιάλειας, όντως έχουμε πολύ πιο σοβαρά προβλήματα, για να ασχοληθούμε με την περίπτωση του Αμβρόσιου. Θα θεωρούσαμε τις δηλώσεις του γραφικές, αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνες.

Γι' αυτό και πολεμάμε τον σκοταδισμό του, όσο και τον σκοταδισμό των νεοναζί φίλων του, στα Καλάβρυτα, στην Αιγιάλεια και παντού όπου ο ναζισμός άφησε νεκρούς, αποκαΐδια, ξεκληρισμένες οικογένειες, ορφανά παιδιά και κυρίως μνήμες που δεν πρέπει να σβήσουν.

Υ.Γ:Όσο για τις προσωπικές θρησκευτικές επιλογές των μελών, των στελεχών και του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, θα πρέπει να θυμίσουμε στον Αμβρόσιο, ότι δυστυχώς γι' αυτόν, οι χρυσές δουλειές του Μεσαίωνα έχουν τελειώσει»!» καταλήγει η κυρία Κανελλοπούλου».
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΦΗ – Παναθηναϊκός [1-2]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΦΗ – Παναθηναϊκός [1-2]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ