2012-10-30 15:58:46
Φωτογραφία για Επιχείρηση διάσωσης 60χρονου με καρδιακά προβλήματα. Οι αρχές προσπαθούν να τον εντοπίσουν από τον απινιδωτή του
Μια πολύ δύσκολη επιχείρηση διάσωσης ενός 60χρονου άντρα που εγκλωβίστηκε σε ορεινή περιοχή του Ρεθύμνου βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι Ο 60χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του, κινούνταν με δίκυκλο σε δύσβατο δρόμο κοντά στο Αμάρι όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος, και έπεσε σε απότομη πλαγιά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφριά αλλά και να εγκλωβιστεί στο σημείο.

Ο ίδιος, μέσω του κινητού του ειδοποίησε τις αρχές χωρίς ωστόσο να μπορεί να προσδιορίσει το ακριβές σημείο όπου βρισκόταν.

Λίγη ώρα αργότερα κατάφερε να απεγκλωβιστεί και να ανέβει την πλαγιά ωστόσο η κόπωση και ο ελαφρύς τραυματισμός του δεν του επιτρέπουν να μετακινηθεί.

Το Flashnews.gr επικοινώνησε με τον 60χρονο ο οποίος ανέφερε ότι είναι καλά στην υγεία του και περιμένει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον παραλάβει. Ωστόσο δεν ήταν σε θέση να δώσει το ακριβές στίγμα του και περιέγραψε μόνο ότι στο σημείο που βρίσκεται υπάρχουν πολλές κεραίες.

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής προσπαθεί να εντοπίσει τον 60χρονο από τον απινιδωτή που έχει πάνω του εξαιτίας των καρδιακών προβλημάτων και να κατευθύνει το ασθενοφόρο.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ