2012-10-30 15:59:08
Φωτογραφία για «Κακοί οικονομολόγοι οι τροικανοί και ακόμη χειρότεροι ψυχολόγοι»
Καταστροφή για την Ελλάδα και την Ευρώπη αν δεν βρεθεί λύση τις επόμενες ημέρες και αν δεν γίνουν αποδεκτά τα βασικά σημεία του πακέτου, χαρακτήρισε ο Χάνες Σβόμποντα προσθέτοντας ότι οι Έλληνες βουλευτές έχουν να αντιμετωπίσουν μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ο επικεφαλής της ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο σε συνέντευξη τύπου που έδωσε αμέσως μετά τη συναντήσεις του με του πολιτικούς αρχηγούς είπε ότι ζήτησε από τον κύριο Κουβέλη να αναλογιστεί τι θα σημαίνει αν πει όχι για τη σταθερότητα και για τη χώρα και για την

κοινωνική συνοχή της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση πρέπει να παραμείνει, δεν έχει ωριμάσει ο χρόνος για πρόωρες εκλογές. Το πακέτο πρέπει να υπερψηφιστεί διότι πρέπει να σταλεί ένα θετικό μήνυμα στην Ευρώπη.

Ο κύριος Σβόμποντα χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ την τρόικα «κακούς οικονομολόγους και ακόμη χειρότερους ψυχολόγους», διότι δεν λαμβάνουν υπόψη τους τα συνδικάτα και τους κοινωνικούς φορείς.

Πρότεινε στο τέλος, αφού ψηφιστούν τα μέτρα, να καλέσουμε εμπειρογνώμονες από το Διεθνές γραφείο εργασίας και να τοποθετηθούν σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις και τα εργασιακά.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ