2012-03-22 12:24:08
Φωτογραφία για ΑΠΟΕΛ FC: Είμαστε Έλληνες,στηρίζουμε Ελλάδα [video]
O ΑΠΟΕΛ Ελλήνων Χριστιανών στηρίζει την Μητέρα Πατρίδα Ελλάδα.

Χρίστος Κόντης βοηθός προπονητής:

«Είναι καθήκον μας να στηρίξουμε την Ελλάδα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει. Έμπρακτα η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ θα το κάνει αυτό, θα είμαστε δίπλα στην Ελλάδα και ελπίζουμε τα πράγματα να πάνε σύντομα καλύτερα».

Γκόραν Τσούμιτς προπονητής τερματοφυλάκων:

«Αγαπάω την Ελλάδα γιατί έπαιξα και έζησα εκεί. Είναι μια πολύ ωραία χώρα, κοντά στην πατρίδα μου. Σαν ΑΠΟΕΛ θέλουμε να την στηρίξουμε όσο πιο πολύ μπορούμε και να νιώθουν ότι δεν είναι μόνοι. Η Ελλάδα στήριξε την Σερβία όποτε την χρειαζόταν και ήταν πάντα μαζί μας, έτσι κι εμείς είμαστε κοντά της».

Σάββας Πουρσαϊτίδης:

«Το ΑΠΟΕΛ στηρίζει και βρίσκεται δίπλα στον Ελληνικό λαό αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει, ως ελάχιστη βοήθεια στέλνει ένα κοντέινερ για να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Ελπίζουμε ο Ελληνικός λαός να βρει την υγεία του και την χαμένη του αυτοπεποίθηση».


Διονύσης Χιώτης:

«Με αυτή μας την κίνηση δείχνουμε την στήριξη και την αγάπη που έχουν όλοι οι Έλληνες της Κύπρου προς την μητέρα πατρίδα. Δίνουμε την στήριξη μας στους Έλληνες πολίτες που αυτή τη στιγμή περνάνε δύσκολες στιγμές. Θέλουμε να τους δείξουμε την αγάπη μας και ότι οι Έλληνες εδώ δείχνουν την ευαισθησία τους με αυτή την κίνηση. Θέλω να τους προτρέψω να κάνουν την επανάσταση τους για να έρθουν καλύτερες μέρες. Μόνο με επανάσταση και αγώνα κερδίζεις τα δικαιώματα σου. Πρέπει επιτέλους να σταματήσει η μειοψηφία να ορίζει το μέλλον της Ελλάδας».
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ