2012-03-22 12:24:54
Φωτογραφία για VIDEO: Σωματικός έλεγχος σε 3χρονο σε αναπηρικό καροτσάκι!
Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα ερασιτεχνικό βίντεο, που παρουσιάζει τους υπεύθυνους ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Σικάγο, να κάνουν ενδελεχή σωματικό έλεγχο σε 3χρονο αγοράκι, καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι. Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες και έχει προκαλέσει αντιδράσεις, λόγω του ότι η ασφάλεια του αεροδρομίου έκρινε απαραίτητο να ψάξει τον μικρό, που μοιάζει να τα έχει χαμένα κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

Είτε έχουν δει πολλά τα μάτια τους και είναι απλά υπέρ το δέον προνοητικοί και τυπικοί, οι άνθρωποι που προχωρούν στον έλεγχο αγγίζουν μάλλον τα όρια της υπερβολής σε αυτήν την περίπτωση.

Ο μικρός είχε σπάσει το πόδι του και για τη μεταφορά του στο αεροδρόμιο, όπου θα επιβιβαζόταν για να ταξιδέψει με τους γονείς του στη Disney World της Φλόριντα, τοποθετήθηκε στο καροτσάκι.

Να πούμε πάντως, ότι ο άνδρας που ελέγχει τον 3χρονο "εν δυνάμει" τρομοκράτη, του φέρεται καλά, ενώ τον καθησυχάζχει λέγοντάς του ότι σε λίγο θα τελειώσει η διαδικασία και ότι απλά ελέγχουν την καρέκλα του, για να δουν αν όλα είναι εντάξει.
 trelokouneli.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ