2012-03-22 12:39:08
Φωτογραφία για Το Gossip-tv.gr ανανεώνεται!
Το Gossip-tv.gr, το πληρέστερο portal του είδους του, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται Το Gossip-tv.gr από τον Ιούνιο του 2009 έγινε η αγαπημένη συνήθεια του κοινού καλύπτοντας 24 ώρες το 24ωρο την καλλιτεχνική και όχι μόνο επικαιρότητα με δεκάδες αποκλειστικές ειδήσεις. Συνεργάτες του Gossip-tv.gr παραμένουν ο Νάσος Γουμενίδης με ανανεωμένο το Νάσος Blog και με καθημερινό web-tv δελτίο Gossip-tv.gr News - με τα σημαντικότερα θέματα της showbiz - και η Χριστίνα Πολίτη με ανανεωμένο τo Cosmopoliti Blog.

Το νέο Gossip-tv.gr ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με νέες κατηγορίες, καινούρια blogs όπως το Tsimtsilicious που υπογράφει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το Black Widow με αποκαλύψεις που σπάνε κόκκαλα, το G-North με θεματολογία που αφορά στη Βόρειο Ελλάδα και το blog TV πίνεις και δε μας δίνεις του Τάσου Θεοδωρόπουλου στο οποίο ο γνωστός δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου θα σχολιάζει την τηλεοπτική επικαιρότητα. Παράλληλα, φέρνει νέες multimedia υπηρεσίες στους επισκέπτες του μέσω web tv με καθημερινό δελτίο Gossip-tv News με τα σημαντικότερα lifestyle νέα.


Το Gossip-tv.gr γίνεται και πιο διαδραστικό μέσα από το μεγαλύτερο Ελληνικό Poll για την showbiz, το Love & Hate. Kάθε μήνα οι εγχώριοι celebrities από όλους τους χώρους «δίνονται» προς «κρίση» από τους επισκέπτες του Gossip-tv.gr Τους αγαπάτε ή όχι; Εσείς αποφασίζετε!

Το Gossip-tv.gr αποτελεί το κυρίαρχο lifestyle, showbiz και celebrities portal στην Ελλάδα.

Το Gossip-tv.gr παίζει τη showbiz στα δάχτυλα!
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γιαπωνέζικος κήπος
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γιαπωνέζικος κήπος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ