2012-10-31 11:40:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Στα σκαριά νέα επιχείρηση Ξένιος Ζεύς
Θέμα λίγων ημερών είναι, σύμφωνα με πληροφορίες να λάβει χώρα νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο του «Ξένιου Ζεύς» στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή.

Στην επιχείρηση αναμένεται να συμμετάσχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από τα κεντρικά της Αθήνας αλλά και τις υπόλοιπες αστυνομικές διευθύνσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, όπως Ηλεία και Αιτωλ/νία.

Η ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη αλλά και της Ελληνικής Αστυνομίας επιθυμούν να κάνουν μία ακόμη σημαντική επιχείρηση, όπως αυτή της 1ης Οκτωβρίου, προκειμένου να συγκεντρώσουν μεγάλο μέρος μεταναστών που πιθανόν να έχουν παραμείνει ή επιστρέψει στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ουσιαστικά θέλουν να «εδραιώσουν» την πεποίθηση τόσο στους αλλοδαπούς, όσο κυρίως στους διακινητές τους, πως η Πάτρα και η ευρύτερη περιοχή δεν λειτουργούν πλέον ως σημείο διαφυγής προς τις ευρωπαϊκές ακτές της Ιταλίας.

Η τοπική ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε ετοιμότητα και αναμένει τις εντολές του υπουργείου. Παραάλληλα θεωρείται δεδομένη η έλευση ισχυρών δυνάμεων στη νέα αυτή επιχείρηση του «Ξένιου Διός», όπως της ΥΜΕΤ από την Αθήνα, αλλά και τον Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος Δημήτρη Τσακνάκη, προκειμένου να συντονίσει τις κινήσεις.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ