2012-10-31 11:38:09
Φωτογραφία για Ο ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΜΠΑΚ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΧΟΛΕΜΠΑΣ!*VIDEOS*
Ο Χοσέ Χολέμπας είναι ο πιο παραγωγικός μπακ στην Ευρώπη και είναι μέσα σε εννέα φετινά γκολ του Ολυμπιακού.

O αριστερός αμυντικός των ερυθρόλευκων έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια και έχει χάσει μόνο 38 λεπτά λόγω θλάσης στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Χολέμπας έχει σκοράρει ήδη τέσσερις φορές γεγονός που τον καθιστά τον πιο παραγωγικό μπακ στην Ευρώπη μπροστά από παίκτες όπως ο Ζόρντι Άλμπα, ο Φίλιπ Λαμ και ο Ιβάνοβιτς, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr".

Μόνο ο Κολάροφ της Μάντσεστερ Σίτι έχει σημειώσει τέσσερα γκολ σε τέσσερις διαφορετικές διοργανώσεις (πρωτάθλημα , Τσάμπιονς Λιγκ, Λιγκ Καπ και εθνική Σερβίας).

Ο Χολέμπας είναι δεύτερος στο πρωτάθλημα σε αναλογία γκολ/τελικές προσπάθειες. Έχει τέσσερα τέρματα σε δέκα προσπάθειες.

Πρώτος είναι ο Τζιμπούρ (1/2,5) και μετά ο 28χρονος μπακ. Ο Χολέμπας είναι μέσα σε πέντε φετινά γκολ του Ολυμπιακού απέναντι στην Μονπελιέ, την Ξάνθη, τον Ατρόμητο, τον Λεβαδειακό και στην ασίστ που βγάζει στην Βέροια στον Τζιμπούρ.

Το 2009-10 ο Τοροσίδης είχε βγάλει την σεζόν με τέσσερα γκολ, ενώ ο Μαρκάνο πέρσι έφτασε τα πέντε τέρματα. Ο Χολέμπας έχει ήδη τέσσερα και μπροστά του μια ολόκληρη σεζόν.

Ο ερυθρόλευκος αμυντικός έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με την διοίκηση του Ολυμπιακού για ανανέωση του συμβολαίου του και μάλιστα βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους ερυθρόλευκους.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ