2012-10-31 11:58:02
Φωτογραφία για ΠΥΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΠΟ ΡΟΣΕΛ
Ο Σάντρο Ροσέλ επιβεβαίωσε πως η Μάντσεστερ Σίτι προσπάθησε να πάρει τον Σέρχιο Μπουσκέτς και άφησε αιχμές για την πολιτική που ακολουθεί τόσο εκείνη όσο και η Άρσεναλ.

Πυρά κατά των Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ εξαπέλυσε ο Σάντρο Ροσέλ με αφορμή το ενδιαφέρον των "πολιτών" για τον Σέρχιο Μπούσκετς.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr", επιβεβαίωσε πως ο Ισπανός αμυντικός μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο των πρωταθλητών Αγγλίας, αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Καταλανοί αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους κατάσταση.

"Ο Μπουσκέτς ήταν ο τελευταίος που προσπάθησε να πάρει η Σίτι. Στο παρελθόν έχουν γίνει τα ίδια με τους Μέσι, Βαλντές, Τσάβι και Πουγιόλ. Ωστόσο, όλοι έμειναν. Αυτή είναι η δύναμη της Μπάρτσα. Μερικοί σύλλογοι έχουν ρωτήσει γαι τον Μέσι, αλλά ο Λίο προσωπικά έχει αρνηθεί να διαπραγματευτεί".

"Η Σίτι κάνει τώρα στην πρώτη μας ομάδα ό,τι κάνει και η Άρσεναλ στις ακαδημίες μας, καλεί τους παίκτες και τους προσφέρει πολλά χρήματα. Είμαστε η καλύτερη ομάδα του κόσμου, επομένως, οι υπόλοιποι σύλλογοι θέλουν να μιμηθούν την επιτυχία μας σε κάθε επίπεδο με κάθε πολιτική. Θέλουν να επαναλάβουν την επιτυχία μας και να μας κάνουν να χάσουμε. Ωστόσο, θα παραμείνουμε ήρεμοι και αφοσιωμένοι στους εαυτούς μας".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ