2012-10-31 16:02:32
Φωτογραφία για Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΥΓΚΑΛΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Στις επτά θα συγκληθεί εκτάκτως η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ αφού για τον Ευάγγελο Βενιζέλο τίθεται μείζον εσωκομματικό θέμα, με τους 15 βουλευτές που δεν ακολούθησαν την επίσημη γραμμή κατά την ψηφοφορία.

Η γραμμή που δόθηκε ήταν : παρών στο άρθρο 4 , όχι στην τροπολογία του ΕΟΠΥΥ και "ναι" σε όλα τα άλλα. Και όμως υπήρξαν εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δεν ψήφισαν την τροπολογία για τις αποκρατικοποιήσεις.

Το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ είναι ιδιαίτερα βαρύ καθώς πολλοί βουλευτές είναι "πυρ και μανία" με τον Ευάγγελο Βενιζέλο που δεν προσήλθε να ψηφίσει.

Για πολλούς βουλευτές το θέμα αυτό είναι μείζον γιατί η αποχή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ εκπέμπει «μια εικόνα αλαλούμ του ΠΑΣΟΚ», όπως λένε οι ίδιοι, ανεπίτρεπτη για μια τόσο κρίσιμη ψηφοφορία.

Ας σημειωθεί ότι ο Γιώργος Παπανδρέου προσήλθε κανονικά στην ψηφοφορία και ψήφισε ό,τι είχε καθοριστεί από την «γραμμή» του κόμματος, υπέρ των αποκρατικοποιήσεων και κατά της τροπολογίας για τον ΕΟΠΥΥ.

Το απόγευμα λοιπόν αναμένεται "σκληρή μάχη" για την οποία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει ζητήσει να μεταδοθεί Ζωντανά από το live streamming του ΠΑΣΟΚ.
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ