2012-10-31 16:03:16
Φωτογραφία για «Aνοησίες του Τύπου» λέει ο Vettel τα περί Ferrari!
Οι φήμες περί μετακίνησης του Sebastian Vettel στην Ferrari στο πλάι του Fernando Alonso, τον τελευταίο καιρό έχουν ζωντανέψει και πάλι με τον Luca di Montezemolo να κάνει διάφορες δηλώσεις οι οποίες σίγουρα έχουν κάποιο σκοπό.

Όμως ο Vettel όχι μόνο δεν χάνει το δρόμο του αλλά επικεντρώνεται ακόμα περισσότερο στον στόχο του.

Ο δις πρωταθλητής δήλωσε στην Ινδία πως δεν πρόκειται να αφήσει την Red Bull Racing για τη Ferrari στο μέλλον διαψεύδοντας οποιαδήποτε φήμη κυκλοφορεί.

«Δυστυχώς υπάρχουν ορισμένες ανοησίες στον Τύπο οι οποίες μπορεί να δημιουργούν ορισμένες ανησυχίες στο εργοστάσιο. Όμως θέλω να ξεκαθαρίσω πως είμαι 100% μαζί τους όπως είναι και εκείνοι 100% μαζί μου. Δεν έχω τίποτα να πω παρά το ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος στην Red Bull Racing», δήλωσε ο Vettel στην Ινδία.

Ο επικεφαλής της RBR, Christian Horner, δήλωσε με τη σειρά του ότι οι σχέσεις της ομάδας με το Γερμανό πρωταθλητή είναι άριστες και πως πρόκειται να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και μετά το 2014. «Η σχέση της ομάδας με τον Seb είναι πολύ ισχυρή. Και οι δύο γνωρίζουμε που βρισκόμαστε τώρα αλλά και το μέλλον. Ο Sebastian είναι με την Red Bull αλλά τότε που ήταν 12-13 ετών. Όλες του οι νίκες είναι με μονοθέσια σχεδιασμένα από την Red Bull και είναι πολύ χαρούμενος που είναι μέλος της ομάδας. Είναι ένα σημαντικό μέλος της ομάδας και ελπίζουμε να παραμείνει έτσι για πολλά χρόνια ακόμα».

Βy: Βασίλης Τριάντης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ