2012-11-01 06:21:04
Φωτογραφία για Η πιο τρομακτική «δίαιτα» που υπήρξε ποτέ!
Αν βαρέθηκες τις μαγικές λύσεις που σου υπόσχονται πως θα χάσεις κιλά δίχως ιδρώτα, κόπο, δίαιτα και στερήσεις… ετοιμάσου να ακούσεις ακόμη μία.

Κάθεσαι λοιπόν αναπαυτικά στην πολυθρόνα, πατάς το play και ξεκινάς να παρακολουθείς τη «Λάμψη» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, για παράδειγμα. Μέχρι να πέσουν οι τίτλοι τέλους σου έχει κοπεί το αίμα, έχεις φάει τα νύχια σου… Συγχαρητήρια. Έκαψες παράλληλα και 180 θερμίδες!

Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου Γουεστμιντερ, η συστηματική παρακολούθηση ταινιών όπως το παραπάνω αριστούργημα ή αντίστοιχες, ικανές δηλαδή να σου ανεβάσουν την πίεση και να κάνουν την αδρεναλίνη σου να εκκρίνεται σαν τρελή, θα μπορούσαν να ενταχθούν σε ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος (εντάξει το τελευταίο το προσθέσαμε εμείς).

Η αλήθεια είναι πως η έρευνα έδειξε πως τα θρίλερ έχουν πάντως αυτό το χαρακτηριστικό και η «Λάμψη» βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Στη δεύτερη θέση είναι το «Jaws», αφού όσοι το είδαν, έχασαν κατά μέσο όρο 161 θερμίδες και την τριάδα των… διαιτητικών ταινιών κλείνει…. (drum roll), έλα που δεν το βρίσκεις, ο «Εξορκιστής» με 158.

Εμβαθύνοντας ακόμη περισσότερο, οι επιστήμονες πως οι σκηνές που κάνουν την καρδιά μας να χτυπά δυνατά είναι εκείνες που συνιστώνται ανεπιφύλακτα, αν όχι για καρδιακούς, τουλάχιστον σε όσους προσέχουν τη σιλουέτα τους.

Λοιπόν, εδώ είμαστε. Τσιπς, νάτσος κ.λ.π δεν μας τρομάζουν. Here’ s Johnny… (60 θερμίδες μόνο σ΄αυτήν τη σκηνή)
sport-fm.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παπαστεριανός Best Goal με 61,82%
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παπαστεριανός Best Goal με 61,82%
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ