2012-03-22 13:51:00
Φωτογραφία για To «καρφί» της Ντέπυς Γκολεμά για γνωστό παρουσιαστή
Η Ντέπυ Γκολεμά, κάθε εβδομάδα, μέσα από τη στήλη της στην εφημερίδα, Real news, σχολιάζει τα κακώς κείμενα της ελληνικής τηλεόρασης αλλά και τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Αυτή την Κυριακή, δεν δίστασε να πετάξει το «καρφάκι» της σε πολύ γνωστό άντρα παρουσιαστή Ο  συγκεκριμένος παρουσιαστής είναι ένας από τους ωραιότερους άντρες της ελληνικής showbiz και στο παρελθόν έκανε καριέρα και  ως μοντέλο. Φέτος λόγω της οικονομικής κρίσης και λόγω του ότι τα κανάλια έχουν περιορίσει τις παραγωγές και τις εκπομπές, δεν κάνει τηλεόραση αλλά έχει εκπομπή στο ραδιόφωνο μαζί με μια άλλη γνωστή και αγαπημένη παρουσιάστρια.

Ο λόγος για το Νίκο Παπαδάκη, που στις τελευταίες συνεντεύξεις του, δήλωσε ότι αισθάνεται εξοικειωμένος με την τηλεόραση και θα ήθελε να συμμετέχει σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή αλλά φέτος δεν του έγινε κάποια  πρόταση.

Η Ντέπυ Γκολεμά μέσα από τη στήλη της στη Real,  σχολίασε τη δήλωση του Νίκου Παπαδάκη και πέταξε μια σπόντα για τον παρουσιαστή: «Ο Νίκος Παπαδάκης, το γνωστό μοντέλο, μας είπε πως φέτος δεν είχε καμία πρόταση τηλεοπτική, αλλά έχει μόνιμα την τηλεόρασή του ανοιχτή! Αχ, λεβέντη μου, η ομορφιά όταν έρχεται, μην έρθει μόνη της, αυτό είναι το δράμα…». planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ