2012-11-01 13:59:23
Φωτογραφία για Αιτωλ/νία: Ένοπλη ληστεία στο Ξηρόμερο - Άνοιξαν πυρ κατά ταχυδρομικού διανομέα - Κινδύνεψε και η γυναίκα του
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, στην επαρχιακή οδό Μύτικα -Αρχοντοχωρίου λίγο έξω από το χωριό. Τρεις ένοπλοι άνοιξαν πυρ και λήστεψαν ταχυδρομικό διανομέα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, τρεις ένοπλοι έστηναν καρτέρι σε ταχυδρομικό διανομέα που εισέρχονταν με το όχημα του στο χωρίο.

Αφού ακινητοποίησαν το όχημα απέσπασαν από τον διανομέα χρήματα και έναν σάκο και στην συνέχεια γάζωσαν με καλάσνικοφ το αυτοκίνητό του! Mάλιστα, μέσα στο όχημα βρίσκονταν και η σύζυγος του διανομέα.

Το ζευγάρι γλιτωσε από θαύμα από τον καταιγισμό των πυρών. Το ποσό που εκλάπη υπολογίζεται σε οχτώ χιλιάδες ευρώ.

Οι δε δράστες διέφυγαν με τα πόδια σύμφωνα με την μαρτυρία του θύματος, χωρίς να αποκλείεται να διέφυγαν με όχημα που είχαν σταθμευμένο λίγο πιο μακριά από το σημείο της ληστείας.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν σπεύσει στην περιοχή και κάνουν εκτεταμένες έρευνες.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση απο την αστυνομία, οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών δραστών οι οποίοι σήμερα το πρωί αφαίρεσαν από ταχυδρομικό διανομέα στη θέση Άγιος Ταξιάρχης Ξηρομέρου το χρηματικό πόσο των 8000 ευρώ, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Οι δράστες ανέκοψαν την πορεία του οχήματος στο όποιο επέβαινε ο διανομέας και πυροβολώντας προς αυτό, τον ανάγκασαν να τους παραδώσει τα χρήματα που μετέφερε.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ