2012-11-02 03:32:04
Φωτογραφία για Σε τροχαίο η εθνική ομάδα πόλο του Κουβέιτ
Τροχαίο ατύχημα με Ι.Χ. αυτοκίνητο κι ένα μίνι-μπας που μετέφερε την αποστολή της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών του Κουβέιτ... σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών, στο ύψος του Νέου Ρυσίου.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας, ηλικίας 31 ετών, έπεσε πάνω στο προπορευόμενο μίνι-μπας, που οδηγούσε 48χρονος και επέβαιναν άλλα 16 άτομα -μεταξύ αυτών αθλητές, προπονητές, αλλά και η ανήλικη κόρη του οδηγού και μία φίλη της- με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να ξεφύγουν από την πορεία τους και να ανατραπούν, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Οι επιβάτες του λεωφορείο μεταφέρθηκαν για την παροχή των πρώτων βοηθειών στα νοσοκομεία «ΑΧΕΠΑ» και «Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης και όπως έγινε γνωστό δεν φέρουν σοβαρά τραύματα.

Αντιθέτως, σοβαρά τραυματίστηκε ένας αθλητής του Κουβέιτ, ηλικίας 31 ετών, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Όπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου, που συνελήφθη και ανακρίνεται, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Να σημειωθεί ότι η εθνική ομάδα πόλο του Κουβέιτ βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας πραγματοποιώντας προετοιμασία στο Λάκκωμα Χαλκιδικής και την ώρα που έγινε το ατύχημα κατευθυνόταν στο «Ποσειδώνιο» κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, όπου επρόκειτο να δώσει φιλικό αγώνα με την ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ.
real
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ