2012-03-22 15:30:48
Φωτογραφία για Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2012- 2ος Αγώνας
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2012 μετά το δυναμικό ξεκίνημα στην Βορειοανατολική Αττική, διοργανώνει τον 2ο αγώνα του την Δυτική πλευρά του νομού, την Πρωταπριλιά, με αφετηρία και τερματισμό πάλι το Limit Up Café στο Κρυονέρι.

O αγώνας που διοργανώνεται από το Off Road Team θα συνδυάσει τον αγωνιστικό χαρακτήρα με τον ψυχαγωγικό, αφού θα δώσει την ευκαιρία σε νέα πληρώματα αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών να δοκιμάσουν το «παιχνίδι» των Trail Ride, σε μια ξεχωριστή χωμάτινη βόλτα - εισαγωγή στην πλοήγηση!

Το ραντεβού μας θα δοθεί από το...Σάββατο το απόγευμα στο Café Bar “Limit Up” για γραμματειακό έλεγχο και ενημέρωση, ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή το πρωί στις 10:00 για να ολοκληρωθεί μετά από 180 χορταστικά αγωνιστικά χιλιόμετρα στο ίδιο σημείο για την απονομή!

Ο αγώνας που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Trail Ride για τις μοτοσυκλέτες και τα Quad, ενώ θα έχει φιλικό χαρακτήρα για τα Αυτοκίνητα 4Χ4. Το παράβολο συμμετοχής θα κρατηθεί σε επίπεδα «κρίσης» (60€ για τις μοτοσυκλέτες – 100€ για τα αυτοκίνητα).


Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off, Quad και αυτοκίνητα 4Χ4 Normal και Open, σε μια ενιαία κατηγορία, καθώς επίσης και αγωνιζόμενοι με GPS! Η διαδρομή θα είναι εύκολη και βατή για κάθε είδους μοτοσυκλέτες, ακόμη και για Big On-Off, ή και 4Χ4 τύπου SUV εάν κάποιος επιθυμεί να ακολουθήσει απλώς για βόλτα.

Οι ενδιαφερόμενοι για την εξωαγωνιστική χωμάτινη βόλτα - Adventure Tour - θα μπορέσουν να πάρουν μια γεύση από το είδος αυτό των αγώνων με μια μικρότερη διαδρομή, αλλά και παράλληλα να δουν τους αγωνιζόμενους σε θεαματικά σημεία. Mπορούν να συμμετέχουν στην πλοήγηση με Road Book ή GPS με ακόμη μικρότερο κόστος συμμετοχής (30 - 60€ αντίστοιχα).

Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και τα θεαματικά σημεία, ενώ στην ιστοσελίδα μας www.offroadteam.gr θα βρείτε περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες από την διαδρομή.

Το Πρωτάθλημα Trail Ride - Raid για το 2012 αποτελείται από 7 Αγώνες:

1ος Αγώνας11 Μαρτίου - Βορειο-Ανατολική Αττική

2ος Αγώνας1 Απριλίου 2012 - Αττικο-Βοιωτία

3ος Αγώνας20 Μαΐου 2012 - Καλάβρυτα

4ος Αγώνας24 Ιουνίου 2012 - Κήθυρα

5ος Αγώνας14 Οκτωβρίου 2012 - Τρίπολη

6ος Αγώνας4 Νοεμβρίου 2012 - Άγιοι Θεόδωροι7ος Αγώνας9 Δεκεμβρίου 2012 - Αττική

Σας περιμένουμε όλους!

Δήλωση Συμμετοχής 2T - Quad Δήλωση Συμμετοχής 4x4ΒαθμολογίαΕιδικός ΚανονισμόςΓενικός Κανονισμός Αγώνων Rally Raid - Trail Ride Μοτοσυκλέτας και Αυτοκινήτου 2012Αίτηση έκδοσης αθλητικού δελτίου [offroadteam]
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ