2012-03-22 15:30:48
Φωτογραφία για Nissan Juke-R  480 bhp (VID)
Το νέο Nissan Juke-R αποδίδει 480 bhp... Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας 3,8 λίτρων twin-turbo V6 κινητήρας που έρχεται από το supercar GT-R της Nissan. Κάτω από το δάπεδο υπάρχει το διαφορικό έξι ταχυτήτων του GT-R, όπου ο εμπρός και ο πίσω άξονας ενώνονται από μια τροποποιημένη μετάδοση της τετρακίνησης του GT-R  Δείτε ένα τεχνικό βίντεο στην συνέχεια:

  Λίγα λόγια για την νέα υπερ-έκδοση του Nissan Juke:

Από το «μίγμα» Juke και GT-R δημιουργήθηκε το απόλυτο supercar crossover Το εσωτερικό συνδυάζει με φινέτσα τα στυλ του crossover και του supercar, καθώς το ταμπλό του JUKE έχει μετατραπεί για να φιλοξενήσει τα απαραίτητα όργανα, όπως και την 7 ιντσών οθόνη LCD από το GT-R. Η κεντρική κονσόλα του Juke που είναι εμπνευσμένη από το ρεζερβουάρ μοτοσυκλέτας παραμένει ως έχει. Τα μπροστινά καθίσματα είναι αγωνιστικών προδιαγραφών με πρόσδεση πέντε σημείων, ενώ έχει τοποθετηθεί και ένα ορατό roll cage, με βάση τα πρότυπα ασφαλείας της FIA, για αυξημένη ακαμψία.

"Το Nissan JUKE είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά αυτοκίνητα στην αγορά σήμερα. Η τολμηρή σχεδίαση του συγκεκριμένου crossover έχει εξάψει τη φαντασία των αγοραστών αυτοκινήτων σε όλη την Ευρώπη. " δήλωσε ο Paul Willcox, Senior Vice President, Sales and Marketing της Nissan στην Ευρώπη.
autocarnet.blogspot.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ