2020-07-16 23:26:35
Φωτογραφία για Nissan GT-R - ένα πραγματικό θηρίο(video)
To Nissan GT-R μετατρέπεται σε ένα πραγματικό θηρίο για off-road χρήση.

Το ιαπωνικό τετρακίνητο supercar που θεωρείται ένα από τα κορυφαία μοντέλα υψηλών επιδόσεων που κυκλοφορούν στους δρόμους, μεταλλάσσεται τώρα και σε ένα «εκτός δρόμου» εργαλείο υψηλών απαιτήσεων.

Υπεύθυνη για την μοναδική πραγματικά μεταμόρφωσή του είναι η ολλανδική εταιρεία Classic Youngtimers Consultancy, η οποία προχώρησε στις ανάλογες τροποποιήσεις. Πρώτα από όλα το συγκεκριμένο GT-R διαθέτει αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 12 εκατοστά, ενώ έχουν τοποθετηθεί και χωμάτινα ελαστικά, με θηριώδεις διαστάσεις. Λόγω αυτών, οι υπεύθυνοι για την μετατροπή αύξησαν τα μετατρόχια, ενώ τοποθέτησαν και μεγαλύτερα φτερά.

Εκτός των παραπάνω, το συγκεκριμένο GT-R διαθέτει χειροποίητη οροφή, η οποία φιλοξενεί την απαραίτητη ρεζέρβα αλλά και μία φωτιζόμενη μπάρα LED. Επιπλέον, για την καλύτερη δυνατή ορατότητα ειδικά κατά την οδήγηση τη νύχτα, έχουν τοποθετηθεί στον εμπρός προφυλακτήρα επιπλέον φωτιστικά σώματα LED. Φυσικά, ανάλογος της κατασκευής είναι και το χρωματικό μοτίβο του αμαξώματος, που θυμίζει αρκετά καμουφλαρισμένα πρωτότυπα.


Κάτω από το καπό του συγκεκριμένου Nissan GT-R βρίσκεται το γνωστό twin-turbo V6 μοτέρ των 3,8 λίτρων με ισχύ που ξεπερνά τους 600 ίππους, όπου στο μοντέλο παραγωγής προσφέρει εξωφρενικές επιδόσεις (0-100 km/h σε 2,5 δευτ., τελική ταχύτητα 330 km/h). Εδώ, λόγω κυρίως των διαφορετικών ελαστικών, οι χρόνοι είναι ελάχιστα πιο αργοί, με τα πρώτα 100 km/h να επιτυγχάνονται σε 2,9 δευτ. Να αναφέρουμε τέλος ότι το εν λόγω GT-R έχει διανύσει 46.500 χλμ. και πωλείται στην τιμή των €95.000.
anatakti
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ