2012-11-04 20:02:47
Φωτογραφία για ΕΚΛΟΓΕΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ (VIDEO)
Σαμαράς: «Δεν μπορούμε πια να κάνουμε πίσω» 

Βενιζέλος:  «Δεν παίζουμε με την τύχη της χώρας»

Τη διενέργεια εκλογών για να σταματήσει η καταστροφή της οικονομίας και της Δημοκρατίας στον τόπο ζήτησε τις παραμονές της ψήφισης των μέτρων ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Στην ομιλία του ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι οι βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση πρέπει να αναλάβουν την πατριωτική τους ευθύνη και ο λαός να πραγματοποιήσει έναν ειρηνικό ξεσηκωμό για να μην περάσουν αυτά τα μέτρα που οδηγούν σε αυτοκτονία τη χώρα. «Είναι συνταγματική, πατριωτική και δημοκρατική ευθύνη όλων. Για να σωθεί ο τόπος. Μόνο μια λύση υπάρχει και είναι πολιτική: Εκλογές» τόνισε.

Οι αποφάσεις είναι δύσκολες και το κόστος μεγάλο, αλλά εμείς δεν παίζουμε με την τύχη της χώρας, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση που είχε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ακόμη ότι «θέλουμε η ΔΗΜΑΡ να μείνει μέσα στο κυβερνητικό σχήμα και θα καταβάλουμε μέχρι τέλους κάθε δυνατή προσπάθεια.»

«Οφείλουμε να σώσουμε τη χώρα από την καταστροφή. Σε κάθε μεγάλη στιγμή μιας χώρας υπάρχουν εκείνοι που αντέχουν και εκείνοι που λιποψυχούν» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας που συγκλήθηκε την Κυριακή εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας επί των οδυνηρών μέτρων και ενώ δοκιμάζεται η συνοχή του κυβερνητικού συνασπισμού. «Η ψήφιση των μέτρων πρέπει να γίνει άμεσα για να πάρουμε την επόμενη δόση» τόνισε ο πρωθυπουργός μιλώντας για επιτέλεση εθνικού καθήκοντος.
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ [1-0]
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ [1-0]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ