2012-11-05 01:23:40
Φωτογραφία για EURES - Your Job in Europe: Εφαρμογή στο iPhone για αναζήτηση δουλειάς στην Ευρώπη
Στις αρχές Οκτωβρίου τέθηκε επισήμως σε λειτουργία εφαρμογή, για την εύρεση δουελιάς στην Ευρώπη. Διατίθεται δωρεάν σε 25 γλώσσες (και στα ελληνικά) και καλύπτει τα 27 κράτη-μέλη της Ε.Ε. συν την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν, τη Νορβηγία και την Ελβετία. Αυτήν τη στιγμή η εφαρμογή λειτουργεί μόνο σε φορητές συσκευές Apple, όπως iPhone και iPad. Η έκδοση για κινητά Android θα τεθεί σε εφαρμογή στις αρχές του 2013.

Μέσω της εφαρμογής Eures Jobs μπορείτε να αναζητήσετε θέσεις εργασίας σε ολόκληρη την Ευρώπη, να εντοπίσετε τον πλησιέστερο σύμβουλο EURES για εξυπηρέτηση στα μέτρα σας και να ενημερωθείτε για προσεχείς εκδηλώσεις του δικτύου.

«Κεντρικός άξονας είναι η αναζήτηση εργασίας», αναφέρει η Πασκάλ Γουντρουφ , διαχειρίστρια έργων στην ομάδα της δικτυακής πύλης EURES με έδρα τις Βρυξέλλες.

«Πολύ απλά, ανοίγετε την εφαρμογή και ξεκινάτε την αναζήτηση θέσεων εργασίας που αναρτώνται από τις δημόσιες υπηρεσίες ευρέσεως εργασίας της Ευρώπης, κάνοντας χρήση των φίλτρων αναζήτησης, όπως η κατηγορία επαγγέλματος και η χώρα».

Μέσω του τοπικού εντοπισμού της εφαρμογής κινητού τηλεφώνου, που αποτελεί προαιρετική λειτουργία στα περισσότερα έξυπνα κινητά, ο χρήστης μπορεί να εντοπίσει τους πλησιέστερους συμβούλους EURES, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

 
 
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ