2012-03-22 15:55:05
Φωτογραφία για Η ΕΡΤ ζημιώνει το Δημόσιο...
Ο Κεδίκογλου μιλάει για αδιαφανείς και παράνομες αποφάσεις που σκανδαλίζουν Επικρίσεις κατά της διοίκησης της ΕΡΤ διατύπωσε ο τομεάρχης ΜΜΕ της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου, κατηγορώντας την ότι συνεχίζει να ζημιώνει το ελληνικό Δημόσιο, «λαμβάνοντας εντελώς αδιαφανείς και παράνομες αποφάσεις που... σκανδαλίζουν την κοινή γνώμη».

Ο κ. Κεδίκογλου κατέθεσε ερώτηση ζητώντας εξηγήσεις για την κωλυσιεργία της διοίκησης της ΕΡΤ να ολοκληρώσει εδώ και δύο χρόνια το διαγωνισμό για την «Ανάδειξη Φορέα Παροχής Υπηρεσιών Στατιστικής Κάλυψης Αθλητικών Γεγονότων και Εκπομπών».

Όπως καταγγέλλει ο βουλευτής Ευβοίας, «η υπό δικαστική διερεύνηση διοίκηση της ΕΡΤ, ακολουθώντας αδιαφανείς διαδικασίες, συνεχίζει να προβαίνει σε αναθέσεις προς προμηθευτές, οι οποίοι την τελευταία 10ετία νέμονται δημόσια κονδύλια, έχοντας εισπράξει από διάφορες εργολαβίες περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ».


Συγκεκριμένα, εξηγεί ο κ. Κεδίκογλου, η διοίκηση της ΕΡΤ, «εδώ και δύο χρόνια αδυνατεί να ολοκληρώσει το διαγωνισμό σχετικά με την «Ανάδειξη Φορέα Παροχής Υπηρεσιών Στατιστικής Κάλυψης Αθλητικών Γεγονότων και Εκπομπών», που έχει προκηρύξει και ο οποίος όχι μόνο θα οδηγούσε σε σοβαρότατη εξοικονόμηση πόρων για την ΕΡΤ, αλλά, ταυτόχρονα, θα αναβάθμιζε κατά πολύ και τις υπηρεσίες, που αυτή λαμβάνει».

Ο τομεάρχης της ΝΔ ερωτά τον αρμόδιο υπουργό πότε πρόκειται να ελέγξει τις συγκεκριμένες αναφορές «για τη σαθρή λειτουργία της διοίκησης της ΕΡΤ» και στο συγκεκριμένο θέμα και με ποιο τρόπο θα φροντίσει να διασφαλίσει την τάχιστη ολοκλήρωση της σχετικής διαγωνιστικής διαδικασίας.
naftemporiki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ