2012-11-05 12:03:03
Φωτογραφία για Οι ανδρικές τσάντες που είναι στη μόδα
                                       

Μπορεί να μην είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για το «ισχυρό» φύλο, όμως οι τσάντες είναι αρκετά χρήσιμες, ιδίως στους εργαζόμενους άνδρες. Εκτός των άλλων προσδίδουν και κύρος όταν μιλάμε για μια καλή δερμάτινη τσάντα. Οφείλετε να κάνετε την κατάλληλη επιλογή ανάλογα με το στυλ σας και τη χρήση για την οποία θέλετε την τσάντα. Ας δούμε ορισμένα είδη τσαντών για άνδρες που είναι στη μόδα.

 

Δερμάτινος χαρτοφύλακας (Briefcase)

Ίσως από τα συνηθέστερα είδη για αντρική τσάντα. Έχει τον τόνο του κλασσικού και του επίσημου. Πλέον δεν έχουν το ορθογώνιο σχήμα που θύμιζε κουτί. Με αγκράφες ή όχι ένας δερμάτινος χαρτοφύλακας με πρακτικό εσωτερικό θα αποτελέσει μια διαχρονική προσθήκη στη ντουλάπα κάθε άντρα. Προτείνεται κυρίως σε άτομα που θα χρειάζεται να φορούν κοστούμι στη δουλειά τους. Οι τιμές για καλούς δερμάτινους χαρτοφύλακες ξεκινούν από τα 60-70 ευρώ όταν πρόκειται για συνδυασμό δέρματος με ύφασμα, και από 120-130 όταν πρόκειται για εξ ολοκλήρου γνήσιο δέρμα.


 

Ταχυδρόμου (Messenger bag)

Όπως μαρτυρά και το όνομα θυμίζουν πολύ τις τσάντες που είχαν παλιά οι ταχυδρόμοι και μπορεί να σας φέρνουν στο νου τα σχολικά σας χρόνια. Χαρακτηριστικό είναι πως φοριούνται περνώντας τες διαγώνια πάνω από τον ώμο μας. Ανάλογα με το στυλ σας μπορείτε να βρείτε και το αντίστοιχο είδος τσάντας ταχυδρόμου που σας ταιριάζει. Καθημερινή τσάντα από μουσαμά σε διάφορα χρώματα ή πιο επίσημη από δέρμα ή δερματίνη θα σας δώσουν ένα casual και συγχρόνως σικάτο στυλ. Για τσάντα ταχυδρόμου μπορείτε να δώσετε λίγα χρήματα εάν πρόκειται για καθημερινή (περίπου 30 ευρώ για υφασμάτινη) ενώ για δερμάτινη οι τιμές ξεκινούν από τα 40-50 ευρώ.

 

Τσάντα χειρός (Holdall)

Είναι μια τσάντα που ενδείκνυται για σύντομα ταξίδια. Χωράνε αρκετά πράγματα και μπορούν να χρησιμεύσουν σαν μικρές χειραποσκευές. Πρόκειται για κομψούς, μοντέρνους ταξιδιωτικούς σάκους. Η δερμάτινη τσάντα χειρός προσδίδει κύρος και μια κλασσική αλλά και εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Οι τσάντες αυτές κοστίζουν περισσότερο από 100 ευρώ.

 

 

Μικρή τσάντα ώμου (Camera Bag)

Πρόκειται για μικρή τσάντα που χωρά τα απαραίτητα όπως φωτογραφική μηχανή, κινητό, ατζέντα, tablet και κλειδιά. Είναι σαν την τσάντα ταχυδρόμου σε μικρότερο μέγεθος. Είναι ιδιαίτερα διακριτική και κομψή και δίνει τόνο αρρενωπότητας αν και πρόκειται για ένα κατ εξοχήν γυναικείο αξεσουάρ. Απλή αλλά και λειτουργική. Μπορείτε να βρείτε τέτοια τσαντάκια στην τιμή των 15-20 ευρώ.

 

Τσάντα πλάτης (Backpack)

Όλοι έχουμε χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη τσάντα στα σχολικά μας χρόνια. Παρόλα αυτά έχουν βγει στην αγορά και από μεγάλους οίκους μόδας τέτοιες τσάντες τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άνετα για τη δουλειά σας. Υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα τέτοια σακίδια με ξεχωριστή θήκη για το λάπτοπ σας ή άλλα σας αντικείμενα όπως tablet κινητό και άλλα. Τα σχέδια που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο είναι πολλά. Υπάρχουν πιο σπορ εκδοχές της τσάντας που θυμίζουν κάπως τις σχολικές αλλά και οι πιο στιλάτες που μπορεί να είναι ακόμα και από δέρμα. Ενδεικτική τιμή για τα backpack είναι κοντά στα 30-35 ευρώ.

Άκης Αδαμόπουλος

http://www.flowmagazine.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ