2012-11-05 12:34:04
Φωτογραφία για Αχαΐα: Το ΠΑΣΟΚ κατρακύλησε στο... 6,8%
Σοκ για το ΠΑΣΟΚ αλλά και τη ΝΔ από τα αποτελέσματα της νέας δημοσκόπησης για την Αχαΐα του καθηγητή κυρίου Πανά η οποία παρουσιάσθηκε προ ημερών στο αποκαλυπτικό δελτίο του Extra3.

Το ΠΑΣΟΚ έχει κατρακυλήσει στο 6,8% ενώ το ΣΥΡΙΖΑ έχει φτάσει σε ποσοστό 23,3% έναντι του 13,7% της Νέας Δημοκρατίας. Η Δημοκρατική Αριστερά στο 8,2 μαζί με την Χρυσή Αυγή στο ίδιο ποσοστό ακολουθούν.

Ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες οι οποίοι υποχωρούν στο 5,5%. Τελευταίο το ΚΚΕ στο χαμηλότερο ποσοστό που έχει πάρει ποτέ στην Αχαΐα στο 4,1%.

Μάλιστα όταν παρουσιάστηκε η νέα δημοσκόπηση για την Αχαΐα και το «άλλο κόμμα» έδειξε να παίρνει 8% κάποιοι είπαν αυτό είναι το «κόμμα του Νικολόπουλου»! Παρών ήταν και ο αχαιός πολιτικός («μόνιμος» σχεδόν πολιτικός σχολιαστής στο κανάλι ο οποίος ως γνήσια «πολιτική αλεπού» τους προσγείωσε λέγοντας: «Το Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα δεν είναι Αχαϊκό είναι πανελλήνιο. Όταν ολοκληρωθούν οι διεργασίες και μετά την αποσύνθεση του πολιτικού συστήματος, τότε θα μετρηθούμε... υπομονή»!

Πηγή: online
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όλοι στους δρόμους
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Όλοι στους δρόμους"
Αγοράζω νεφρά!...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αγοράζω νεφρά!...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ