2012-11-05 16:32:07
Φωτογραφία για 6 ρούχα-κλειδιά για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2012
Girlie/FameFlynet Pictures     Αρχίστε τη λίστα του shopping τώρα! 6 κομμάτια-κλειδιά για τη σεζόν που μπαίνει!

Brocade Dress

Η Jennifer Lawrence φόρεσε το brocade Prabal Gurung φόρεμά της πάνω από μια απλή στενή μακρυμάνικη φανέλα, που "γειώνει" την επισημότητα του φορέματος.

Broadimage 

Δερμάτινη A-Line Φούστα

Μια μίνι δερμάτινη φούστα αποκτά φρεσκάδα στο χρώμα της καραμέλας. Η Ashley Greene συνδύασε την DKNY φούστα της με κόκκινη μπλούζα για ένα έντονο, αλλά φθινοπωρινό συνδυασμό. 

Jamie McCarthy/WireImage 

Διαφανής μπλούζα με prints 

To διαφανές chiffon δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι! Η Nicole Richie συνδύασε το Winter Kate πουκάμισο με chic (και ζεστό) δερμάτινο κολάν.

Jason LaVeris/FilmMagic 

Λαμπερό Blazer

Ένα blazer εντυπωσιακό, είτε σε μοτίβο, είτε με παγέτες, είτε από οργάνζα τραβά τα βλέμματα πάνω σας, είτε συνδυάζεται με δερμάτινο παντελόνι είτε με μια κλασική pencil skirt. Η Kristen Stewart επέλεξε ένα Roberto Cavalli μπροκάρ blazer που παραπέμπει σε σμόκιν, αλλά σε έντονο χρώμα. 


Todd Williamson/Invision for Prevu/AP Images 

Coated Denim Jeans

Τα jeans με ελαφριά γυαλάδα προσθέτουν ενδιαφέρον σε κάθε outfit. Η Gwen Stefani συνδύασε το Rag & Bone παντελόνι της με αυστηρό αλλά μοντέρνο πουκάμισο και ενδιαφέρουσα γραβάτα, ακολουθώντας το ανδρόγυνο look, ενώ οι γόβες της δίνουν ένα sexy edge. Ένα διαφανές τοπ θα ήταν, φυσικά, εξίσου chic.

 

 

 Michael Loccisano/Getty Images

Δαντέλα σε έντονο χρώμα

Η cool θηλυκότητα απεικονίζεται με αυτή την τολμηρή see-through pencil skirt. Η Elizabeth Banks συνδύασε την Peter Pilotto φούστα με ένα ασορτί ombre top. 

 

 

 http://www.instyle.com/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ