2012-11-05 19:36:52
Φωτογραφία για ΣΤΟΡΚ : ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Σε δηλώσεις του στο "gavros.gr", μετά τον αγώνα των Νέων του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, ο προπονητής των ερυθρόλευκων Μπερντ Στορκ στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα δίνει αρκετά ματς σε διάστημα λίγων ημερών: 

«Αυτό με τον ΟΦΗ ήταν το τρίτο ματς σε διάστημα 8-9 ημερών αλλά παίζουμε καλά, δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και βάζουμε γκολ. Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και μπορέσαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε αρκετά παιδιά που δεν έπαιζαν μέχρι τώρα. Έχουμε πλέον μία εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς και να μάθουμε τον αντίπαλό μας.

Δυστυχώς όμως μας προέκυψε ένα πρόβλημα με τον Κώστα Ρουγκάλα, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο πόδι και θα λείψει περίπου οκτώ με εννέα εβδομάδες και δεν παίξει με τη Μαρσέιγ.

Δώσαμε ευκαιρίες σε πολλούς ποδοσφαιριστές στο ματς με τον ΟΦΗ οι οποίοι είναι γεννημένοι το 1995, αλλά και στον Παιδάκη που δεν έχει αγωνιστεί αρκετά ενώ είναι του 1994. Είναι καλό για αυτά τα παιδιά. Βήμα-βήμα θα ανέβουν στο επίπεδο που πρέπει, θα πάρουν τις ευκαιρίες τους και θα γίνουν ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια. Σίγουρα θα έχουμε προβλήματα μέσα στη χρονιά και θα μπορέσουν να παίξουν περισσότερο στη συνέχεια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ