2012-11-06 16:59:11
Φωτογραφία για Γκρέκο: «Μπορεί να πιάσει στη Ρόμα ο Τοροσίδης»
Για τη μέχρι τώρα παρουσία του στον Ολυμπιακό μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα ο Λεάντρο Γκρέκο. Ο μέσος των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά, ενώ αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να κάνει ο Βασίλης Τοροσίδης το αντίθετο δρομολόγιο και να αγωνιστεί με τη Ρόμα, πρόσθεσε πως ο διεθνής μπακ θα μπορούσε να πιάσει στην Ιταλία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λεάντρο Γκρέκο στο «TuttoMercatoWeb»:

Για την απόφασή του να παίξει στον Ολυμπιακό:

« Είναι μια προσωπική επιλογή. Ήθελα να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, ενώ είναι και μια γνωστή στην Ευρώπη ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος. Στη Ρόμα ήθελαν διαφορετικά πράγματα. Επιθυμία δική μου ήταν να βρεθώ σε μια ομάδα που θα είχα την ευκαιρία να αγωνίζομαι, που θα με πίστευαν πραγματικά και θα μου το έδειχναν. Στη Ρόμα αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί και γι’ αυτό επέλεξα να πάω κάπου αλλού».


Για το γεγονός ότι η ποιότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι κατώτερη εκείνης του ιταλικού, τόνισε:

«Σίγουρα είναι λιγότερο δύσκολα τα πράγματα στην Ελλάδα, αφού η ποιότητα είναι χαμηλότερη σε σχέση με την Ιταλία. Αυτό πέρα από κάθε αμφιβολία. Όμως ο Ολυμπιακός είναι δομημένος στα πρότυπα των μεγάλων ομάδων. Οι φίλοι του επίσης είναι άρρωστοι με το ποδόσφαιρο και ζουν και αναπνέουν για την ομάδα. Αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό».

Για το να του λείπει η πατρίδα του, απάντησε:

«Νοιώθω νοσταλγία για την Ιταλία και τους φίλους μου, όχι για το ποδόσφαιρο. Από αυτήν την άποψη είμαι πολύ καλά στην Ελλάδα».

Στη συνέχεια ο Γκρέκο ρωτήθηκε και τον Βασίλη Τοροσίδη, τον οποίο κατά καιρούς έχουν φλερτάρει αρκετοί ιταλικοί σύλλογοι:

«Πρόκειται για έναν παίκτη με πολύ καλή πορεία και ποιότητα. Θα μπορούσε να τα πάει καλά στην Ιταλία. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού υπήρξαν συζητήσαμε και νομίζω πως είχε την ευκαιρία να κάνει μεταγραφή. Προφανώς εγώ θα τον συμβούλευα να αποδεχτεί ενδεχόμενη πρόταση της Ρόμα. Στη Ρώμη είναι φανταστικά. Εγώ πέρασα μερικά πολύ όμορφα χρόνια».
sportfm
enimerotiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ