2012-11-06 17:32:05
Φωτογραφία για liberte-algerie.com : ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΑΜΠΝΤΟΥΝ
Μέτρια ξεκίνησε τη χρονιά, ο Τζαμέλ Αμπντούν, αλλά όσο προχωρά η σεζόν εξελίσσεται σε πάρα πολύ σημαντική μονάδα για τον Ολυμπιακό.

Είναι από τους καλύτερους πασέρ, όχι μόνο του Champions League, αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος, κάτι που φάνηκε και στη νίκη με 2-0 επί του ΟΦΗ. Τα κατορθώματά του δεν... περνούν απαρατήρητα από τους Αλγερινούς, με την ιστοσελίδα "liberte-algerie.com" να γράφει:

«Έκανε καλή εμφάνιση στο ματς με τον Άρη, όταν σκόραρε γκολ-κλειδί με πέναλτι. Είναι από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Επίσης, ήταν πίσω από τα δύο γκολ κόντρα στον ΟΦΗ. Στο πρώτο, μάλιστα, κατάφερε να είναι εκείνος που με την ενέργειά του κέρδισε το φάουλ που έδωσε την ευκαιρία στον Κώστα Μήτρογλου να ανοίξει το σκορ», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Αλγερινοί, συνεχίζοντας να πιέζουν ακόμα περισσότερο τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς να τον καλέσει στην Εθνική.

«Ο Αμπντούν, σύμφωνα με τους ειδικούς, αξίζει μια ευκαιρία στους πράσινους και ειδικά από τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, που αναζητά κάποιον παίκτη ώστε να βοηθήσει τον Φεγκουλί».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ