2012-11-07 11:51:42
Φωτογραφία για ΑΡΓΗΣΑΝ ΑΛΛΑ... ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ : «ΟΥΤΕ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ»
Στην οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Χρήστος Παναγόπουλος στο διοικητικό συμβούλιο των «πρασίνων», λέγοντας ότι το χρέος της ΠΑΕ είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει και εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων την ομάδα. Ούτε λόγος φυσικά για τίτλους Μάλιστα ο αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού» ήρθε σε ρήξη με αρκετά μέλη του Δ.Σ., που του απάντησαν: «Εδώ είναι διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού. Δεν μπορεί να λέγεται ότι δεν θα βγούμε ούτε Ευρώπη. Αν είναι δυνατόν...».

Ωστόσο ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου δεν άφησε περιθώρια για… όνειρα, λέγοντας: «Σε ορίζοντα διετίας θα είναι πολύ δύσκολο να πρωταγωνιστήσουμε. Δεν μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, ούτε φέτος, ούτε του χρόνου και έτσι όπως πάμε δεν θα βγούμε ούτε στην Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε τραγική οικονομική κατάσταση. Αυτή τη στιγμή αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η οικονομική επιβίωση της ομάδας και τίποτα άλλο. Θα γίνουν περικοπές από παντού. Από την ΠΑΕ, αλλά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στόχος είναι το μπάτζετ να φθάσει στα 17 εκατ. ευρώ. Έχουμε χρέη ύψους 28 εκατ. ευρώ από τα προηγούμενα χρόνια και μόνο αν φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο μπάτζετ, μπορεί σε τρία, τέσσερα χρόνια σιγά-σιγά να καλύψουμε το χρέος.

Η ομάδα θα στηριχθεί στα παιδιά από τις Ακαδημίες. Δεν υπάρχουν χρήματα για τίποτα άλλο. Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει πώς θα σωθεί η ομάδα, δεν μας ενδιαφέρει εάν θα βγει στην Ευρώπη».
 
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ