2012-03-22 18:45:03
Φωτογραφία για Εξιχνίαση δολοφονίας 74χρονης
Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 74χρονης που είχε γίνει ...στις 13 Ιανουαρίου στο Ρέθυμνο, όταν οι δράστες είχαν μπει στο σπίτι της για τη ληστέψουν. Συνελήφθησαν από το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, ένας 28χρονος Έλληνας και ένας 23χρονος Ρουμάνος, κάτοικοι Ρεθύμνου. Στα ίχνη των δραστών οι αστυνομικοί έφτασαν έπειτα από πληροφορίες που έλαβαν, από την αξιοποίηση στοιχείων της σήμανσης, καθώς επίσης και από γενετικό υλικό το οποίο είχαν στη διάθεσή τους.

Στις 13η Ιανουαρίου 2012 οι δράστες, όπως φέρονται να ομολόγησαν, εισήλθαν στην οικία της ηλικιωμένης από ανασφάλιστο παράθυρο και αφού τη χτύπησαν και τη φίμωσαν, αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό που βρήκαν στο σπίτι. Κατά την εξέτασή τους φέρονται να αποδέχθηκαν ότι και στις 6 Οκτωβρίου 2011 είχαν μπει και πάλι στο ίδιο σπίτι από όπου αφαίρεσαν μικροποσό χρημάτων.

Ο 23χρονος δράστης, ο οποίος είναι παντρεμένος με Ελληνίδα, σύμφωνα με τα στοιχεία, γνώριζε την οικογένεια της 74χρονης δεδομένου ότι πριν από τέσσερα χρόνια διέμενε σε σπίτι της οικογένειας. Όπως όλα δείχνουν οι δράστες αποφάσισαν να κινηθούν, όταν ο σύζυγος της 74χρονης μπήκε στο νοσοκομείο και η ίδια βρισκόταν μόνη της.

Σήμερα οι δράστες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ρεθύμνου, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε υποθέσεις κλοπών καθώς κατά την έρευνα στην οικία του 28χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, των οποίων την κατοχή δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ