2012-03-22 18:50:02
Φωτογραφία για Έδιωξαν πορνοστάρ από χορό Γυμνασίου
Ήταν ο ετήσιος χορός σε γυμνάσιο της Μινεσότα. Ο 18χρονος Mike Stone δεν είχε ζητήσει από καμία συνομήλική του να τον συνοδεύσει καθώς είχε θέσει τον πήχη... ψηλά, πολύ ψηλά. Προτίμησε να κάνει τις προτάσεις του σε πιθανές συνοδούς του μέσω Twitter. Έτσι, έπειτα από 600 tweet, πήρε το πολυπόθητο ναι από τη 19χρονη πορνοστάρ Megan Piper, με τον όρο όμως να της πληρώσει το αεροπορικό από το Λος Άντζελες για τη Μινεσότα, όπως κι έγινε.

Ωστόσο, μόλις ο μαθητής εμφανίστηκε στην είσοδο με τη... διάσημη συνοδό του, η υπεύθυνη καθηγητών της απαγόρευσε την είσοδο με το δικαιολογητικό ότι η εμφάνισή της ήταν αντίθετη με την πολιτική της περιφερειακής αστυνομίας. Σύμφωνα με τη νομοθεσία της περιοχής, η είσοδος σε δημόσια κτίρια μπορεί να απαγορευθεί σε επισκέπτες που «η εμφάνισή τους αντίκειται στο συμφέρον της περιφέρειας».

Ο μαθητής, που έδωσε 400 δολάρια για το αεροπορικό εισιτήριο της Piper απογοητεύτηκε με τη απόφαση της καθηγήτριας κι όπως δήλωσε στο website Daily Dot: «Ήθελα να κάνω κάτι καινούργιο. Είπα ας το δοκιμάσω να δω αν θα πάει. Πιστεύω ότι είναι πολύ χαριτωμένες και ευχόμουν να είχα μία από αυτές για τη νύχτα του χορού!». 

Η Megan έχασε η ίδια τον χορό του σχολείου της καθώς μετακόμισε από την Τζόρτζια στο Κάνσας την τελυταία χρονιά του σχολείου της. Μετά τη δημοσίευση της είδησης, ο μαθητής απέκτησε 730 νέους followers στο 750 σ’ ένα βράδυ. Ούτε οι γονείς του ούτε οι Αρχές του σχολείου γνώριζαν για το... μεγαλεπήβολο σχέδιό του ούτε ότι η πορνοστάρ είχε αποδεχθεί την πρόσκληση.

Άλλες κοπέλες που ο μαθητής έστειλε πρόσκληση ήταν οι ηθοποιοί Eva Angelina, Madelyn Marie και Bree Olson, μία από τις κοπέλες (πορνοστάρ) με τις οποίες συζούσε ο Charlie Sheen.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL GreekzNews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ