2012-03-22 19:25:03
Φωτογραφία για Ανοιχτή επιστολή προς . Κύριο    Χ. Ράιχενμπαχ      Ελέω  Μνημονίων & Δοσιλόγων Υπερ-Πρωθυπουργό
 Θέμα: Μισθοί-Συντάξεις & ΤιμέςΑγαθών:Του Αντώνη Γρυπαίου Εξοχώτατε  Κύριε  Πρόεδρε,

Άκουσα από τα ΜΜΕ ότι σκοπόνέχετε να φέρετε στην Ελλάδα τα επίπεδα μισθών-συντάξεων, εκείνα των Βαλτικώνχωρών (Εσθονίας), και Βαλκανικών χωρών (Βουλγαρίας-Αλβανίας, κλπ.) ή και...........χειρότερα

Ινδίας-Πακιστάν-Κίνας.

Αυτό ζητά και η κυρία  Κριστίν Λαγκάρντ του ΔΝΤ.

Ξεχνάτε όμως ότι οι τιμές τωναγαθών και προ’ι’όντων στην Ελλάδα ευρίσκονται στα επίπεδα Γερμανίας-Γαλλίας ήκαι υψηλότερα.

Οι τιμές του αγαθού πουλέγεται ΦΩΣ , (στην Ελλάδα το λέμεΔΕΗ),  έρχονται κάθε δίμηνο Ευρώ 900,00 (με το τέλοςακινήτων), (αλλά και άλλα τέλη),  σε κάθεοικογένεια, ενώ στην Εσθονία και Βουλγαρία, έρχονται στους καταναλωτές,μάξιμουμ  50,00 Ευρώ.

Οι τιμές στα SUPERMARKETS  στην Ελλάδα,είναι τόσο υψηλά, που για να γεμίσει το καροτσάκι της νοικοκυράς, θέλει  250 Ευρώ, ενώ στην Εσθονία και Βουλγαρίαθέλει  50,00  Ευρώ.


Η τιμή των καυσίμων στηνΕλλάδα είναι Ευρώ 2,00 το λίτρο, ενώ στην Εσθονία-Βουλγαρία είναι περίπου  0,75- 1,00 Ευρώ το λίτρο.

Τα επίπεδα των φόρων στηνΕλλάδα, είναι χιλιαπλάσια υψηλότερα από τις Βαλτικές ή Βαλκανικές ή Ασιατικέςχώρες.

Τούτου δοθέντος, σανοικονομολόγος που είσθε, πρέπει να καταλάβετε και εξισώσετε τα επίπεδα μισθών-συντάξεων, με τα επίπεδα τιμών αγαθών, προ’ι’όντων, και φόρων.

Αφού επιτύχετε μείωση τιμώντων αγαθών, και άλλων προ’ι’όντων, τότε το συζητάμε για μισθούς-συντάξεις, αφούθέλετε εσωτερική υποτίμηση.Εδώ και τώρα εσωτερική υποτίμησηκαι στις τιμές!!!

Οι τιμές των φόρων –κατά μέσοόρο- είναι για τους ΈλληνεςΕυρώ 5,000.00 ετησίως,  ενώ για Εσθονούς και Βούλγαρους-Ρουμάνους, είναι100.00  Ευρώ.

Η ανισότητα αυτή μισθών-συντάξεων- τιμών αγαθών- και φόρων, ανάγεται στην ειδικότητα του ψυχιάτρου,είναι για τρελοκομείο,  και φρενοκομείο, και είναι απαράδεκτη για Οικονομολόγο τουδικού σας διεθνούς κύρους και επιπέδου.

Όλη αυτή η κατάστασηοδηγεί  σε  ψυχίατρο-οικονομολόγο!!!Οι δικοί μας πολιτικοί λίανεπιεικώς, έχουν έλλειμμα φρενών.

Στη Ελλάδα για υπουργούςοικονομικών έχουμε συνταγματολόγους, κοινωνιολόγους, δικηγόρους,  που φέρνουν όλη αυτή τη τρελοκατάσταση, μαζί μετους «ειδικούς» της τρόικα εδώ.

Απευθύνομαι σε σας, διότι σανεπίτροπος της Ευρωζώνης, και Υπερ-Πρωθυπουργός της Ελλάδος, αυτή η τρελοκατάστασηκαι ανισότητα δημιουργεί πρόβλημα, στην Ε.Ε.

Απευθύνομαι σε σας, διότι σανεπίτροπος της Ευρωζώνης, και με τη δραστηριότητα που επιδεικνύετε,  έχετε αναλάβει σαν αρμόδιοςΟικονομολόγος, τη θεραπεία τηςφρενοβλαβούς Ελληνικής Οικονομίας. Η περίπτωση της Ελλάδος είναι για φρενοκομείο,και χρειάζεται ψυχίατρο-οικονομολόγο διεθνούς κύρους.

Μη ξεχνάτε ότι εσείς όλοι τηςΕυρωζώνης, και της παγκόσμιας διακυβέρνησης μας χρεοκοπήσατε.Yπ’ όψιν  ότι η Ελλάς είναι η πλουσιότερη χώρα σε ενεργειακά κοιτάσματα, Πετρέλαια και ΦυσικόΑέριο………Μήπως γιαυτό μαςχρεοκοπήσατε;;; για να μας πάρετε όλο το φυσικό ορυκτό πλούτο τζάμπα;;;;  Ντροπή σας.!!!Υπάρχουν και αλλούπορτοκαλιές για τίμια συνεκμετάλλευση!!!!

Εάν δεν μας δώσετε το δάνειο,με τις δόσεις αυτού, τότε εμείς δεν θα πληρώσουμε τους τοκογλύφους δανειστές.Είναι τόσο απλό….

Αφού απαλλαγούμε από τουςδοσίλογους πολιτικούς,θα κάνουμε στάση Εξωτερικώνκαι μόνο πληρωμών, και ότι ήθελε προκύψει……Yπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια…….Εάνσέβεστε τον εαυτό σας, πρέπει να ντρέπεστε για το κακό που κάνετε στουςΈλληνες!!!!Αλλά χάθηκε η ντροπή για νατη βρούνε οι Ούνοι, Γότθοι, Βησιγότθοι, Ναζί,  Βάνδαλοι, και άλλοι Κοσμοκράτορες;;;

Επειδή μας βρήκατε σε χρόνουςπολιτικής παρακμής, σπεύσατε να εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία. Ο πολιτισμόςεξέλιπεν!!!Θαυμάστε ΚόσμεΕυρωπα’ι’κή  Ένωση, πουεκμεταλλεύεται  τααδύναμα μέλη της.!!!Όποιος θέλει να χρεοκοπήσειας μπεί στην Ε.Ε.Επί  τούτοις διατελώ,                                           Μετά  τιμής

                                         Αντώνης  Γρυπαίος                                         Διεθνολόγος.-

Προς  Α.Ε. Πρέσβη  της  ΓερμανίαςΑθήνα----------------------------------------------Παρακαλώ πολύ, να προωθήσετεαυτή την επιστολήστον Εξοχώτατο Κύριο  Χ. ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ,  Υπερ-ΠρωθυπουργόΕλλάδος, ελέω  μνημονίων και δοσιλόγων,δεόντως  μεταφρασμένη στη  γλώσσα σας. Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ