2012-03-22 19:27:33
Φωτογραφία για Ετοιμάζει αλλαγές με Αστέρα Τρίπολης
Μία ενδεκάδα διαφοροποιημένη σε σχέση με εκείνη που παρέταξε στο ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ σκέφτεται για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Κίνηση ανθρωπιάς από την σχολή του Ολυμπιακού στον Ελαιώνα.

Αλλαγμένος με Αστέρα

Αλλαγμένοι θα είναι οι ερυθρόλευκοι στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Βαλβέρδε προσανατολίζεται να δώσει ανάσες σε κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον ΟΦΗ στο Κύπελλο Ελλάδας την Τετάρτη.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού αναμένεται να επανέλθουν οι Καζίμ, Ιμπαγάσα και Μακούν. Γενικά ο Τσινγκούρι σκέφτεται να κάνει αλλαγές αλλά όχι πολλές. Την Πέμπτη ως γνωστόν υπήρξε ρεπό στην ομάδα, που θα αρχίσει την προετοιμασία της για τον αγώνα με τους Αρκάδες το πρωί της Παρασκευής.

Δείχνει το ανθρώπινό της πρόσωπο

Το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 10 το πρωί η κεντρική σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού «Ελαιώνας» θα κάνει μία κίνηση ανθρωπιάς. Θα παραδώσει τρόφιμα και ρουχισμό στην ενορία της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας (Ακτή Πρωτοψάλτη στο Μικρολίμανο).


Στο Red Store ο Αμπντούν

Ο Τζαμέλ Αμπντούν θα επισκεφθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου (στη 1 το μεσημέρι) το Red Store. Οι φίλαθλοι που θα βρεθούν εκεί θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφα.

Φιλικό οι Παλαίμαχοι

Για μια ακόμα φορά οι βετεράνοι του Ολυμπιακού αγωνίζονται για φιλανθρωπικό και κοινωνικό σκοπό. Ο υπ' αριθμόν 591 αγώνας θα είναι με αντίπαλο μικτή βετεράνων του Ολυμπιακού Ν. Λιοσίων και του ΑΟ Ιάσωνα, τη Δευτέρα 26 Μαρτίου (στις 5 το απόγευμα) στο δημοτικό στάδιο Ιλίου (Πάρκο Αντ. Τρίτσης). Ο αγώνας θα τελεστεί υπο την αιγίδα του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου.

Η αποστολή των Βετεράνων του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με το πούλμαν της ομάδας του Ολυμπιακού στις 3.30 το μεσημέρι εκείνης της ημέρας. Ο Σύνδεσμος Βετεράνων μάλιστα ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το Δ.Σ. της ΠΑΕ για την στήριξή τους στο έργο και τους αγώνες του.
www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ