2012-03-22 19:26:28
Φωτογραφία για Της αδελφής μου της μειώθηκε ήδη η σύνταξη
Την αγάπη της για την Ελλάδα, αλλά... και την οργή της για τους πολιτικούς της, οι οποίοι, όπως υποστηρίζει, «προκειμένου να διασφαλίσουν την επανεκλογή τους, έδιναν πάντα ψεύτικες υποσχέσεις», εκφράζει η Νάνα Μούσχουρη, σε συνέντευξη που παραχωρεί στο γερμανικό περιοδικό «Stern».

«Εξαιτίας τους ζούσαν όλοι σε ένα ψέμα», δηλώνει η κ. Μούσχουρη, ενώ αναφέρει ότι «οι μικρές χώρες ήταν άσχημα προετοιμασμένες για την ένταξή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με προηγούμενες τοποθετήσεις της για την ελληνική κρίση και το γεγονός ότι «υπήρξε σκληρή με τους συμπατριώτες της, που έπρεπε να μάθουν να εξισορροπούν τα χρέη τους», η διεθνούς φήμης καλλιτέχνης επαναλαμβάνει: «Οι αλήθειες πρέπει να λέγονται» και ομολογεί ότι φοβάται για το μέλλον της Ελλάδας.

«Πολλοί νέοι άνθρωποι θέλουν μόνο να φύγουν. Της αδελφής μου της μειώθηκε ήδη η σύνταξη. Ευτυχώς τόσο εγώ, όσο και η κόρη της, είμαστε σε θέση να τη βοηθήσουμε σε περίπτωση ανάγκης. Σε πάρα πολλές οικογένειες κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό. Θα πάρει χρόνια έως ότου η χώρα μπορέσει να ανασυγκροτηθεί», λέει χαρακτηριστικά.


Η ίδια πάντως απορρίπτει την ιδέα να ασχοληθεί εκ νέου με την πολιτική και δηλώνει: «Τότε (σ.σ.: όταν ήταν ευρωβουλευτής της ΝΔ την περίοδο 1994-99) είχα ενδώσει στις πιέσεις φίλων. Αλλά ήμουν πολύ αφελής. Οι τακτικισμοί για τη διατήρηση της εξουσίας δεν ήταν ούτε και θα είναι ο κόσμος μου. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να τραγουδώ», καταλήγει. 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ