2012-03-22 19:30:05
Φωτογραφία για Η απολογία του Παναθηναϊκού
Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η απολογία του Παναθηναϊκού ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague. Η "πράσινη" ΠΑΕ υποστήριξε ότι τα επεισόδια προκλήθηκαν από 100 μπαχαλάκηδες οι οποίοι είναι οι ίδιοι που "καίνε" το κέντρο της Αθήνας σε κάθε πορεία.

Παράλληλα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού άφησαν και πάλι αιχμές κατά της Αστυνομίας ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά του Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή, αλλά και κατά της Πολιτείας και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Η ΠΑΕ κατέθεσε αίτημα αναβολής προκειμένου να μπει σε διαδικασία εξέτασης και να κριθεί ανά γεγονός όμως η Πειθαρχική Επιτροπή απέρριψε το αίτημα.

«Όσα έγιναν δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και με το παιχνίδι. Ολα έγιναν λόγω του μνημονίου και της κατάστασης που επικρατεί στην κοινωνία. Είναι οι ίδιοι που πήγαιναν στο γήπεδο και θα μπορούσαν να είναι οπουδήποτε αλλού. Εκατό μπαχαλάκιδες δούλευαν τα ΜΑΤ στο ΟΑΚΑ. Στη θέση του ονόματος Γρηγορόπουλου βάλτε το όνομα Μνημόνιο. Αυτά δεν τα έκαναν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Αυτά τα έκαναν μπαχαλάκηδες αναρχικοί», ισχυρίστηκε η πλευρά του Παναθηναϊκού. GreekzNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ