2012-11-08 20:40:07
Φωτογραφία για Στην κριτική επιτροπή του Dancing η Γκαλένα!
Λίγες ώρες πριν την επίσημη πρώτη, ρυθμίζονται οι τελευταίες εκκρεμότητες στο «Dancing with the stars». 

Το… καινούργιο αλλά συνάμα γνώριμο μέλος της κριτικής επιτροπής είναι η Γκαλένα Βελίκοβα. Ναι, καλά καταλάβατε, η παρέα των κριτών θα αποτελείται από πέντε και όχι από τέσσερα μέλη, όπως ξέραμε μέχρι σήμερα.

Πριν λίγες μέρες είχαμε θρίλερ για την τέταρτη θέση του κριτή, μετά τα όσα ακούστηκαν ότι ο Φωκάς Ευαγγελινός συζητούσε το ενδεχόμενο να μη συμμετάσχει λόγω οικονομικών διαφορών που είχε με το κανάλι (τελικά τα βρήκαν). Αυτό όμως είχε αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του ριάλιτι να συζητούν για την τέταρτη θέση του κριτή (και) με την Γκαλένα Βελίκοβα, με την οποία συνεργάζονται ούτως ή άλλως λόγω των χορευτών της.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός τελικά είπε το «ναι» και ξεκίνησε η προετοιμασία του λαμπερού σόου. Ωστόσο χτες διέρρευσε πως θα υπάρχει άλλη μια θέση στην κριτική επιτροπή. Ετσι η Ζέτα Μακρυπούλια δεν θα παρουσιάσει μόνο τους Κάτια Δανδουλάκη, Γιάννη Λάτσιο, Αλέξη Κωστάλα και Φωκά Ευαγγελινό, αλλά και το πέμπτο μέλος, που δεν είναι άλλη από την Γκαλένα Βελίκοβα.


Η Γκαλένα θα είναι κριτής καθ’ όλη τη διάρκεια του σόου. Μετά από αρκετές συσκέψεις, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 αποφάσισαν πως θα ήταν πιο ενδιαφέρον να καταθέτει και η Γκαλένα τη δική της άποψη για τις επιδόσεις των διαγωνιζόμενων, καθώς ως γνώστης του χορού -όπως άλλωστε και ο Φωκάς Ευαγγελινός- μπορεί να βοηθήσει με την κριτική και τις επισημάνσεις της τα αστέρια της εγχώριας showbiz που θα προσπαθήσουν να εντυπωσιάσουν με τις χορευτικές τους ικανότητες.

Να θυμίσουμε πως η Γκαλένα ήταν στη θέση της κριτικής επιτροπής και στο πρώτο «Dancing with the stars», ενώ στο δεύτερο στη θέση της καθόταν η Ερρικά Πρεζεράκου, η οποία είχε βγει νικήτρια. Ολα λοιπόν είναι έτοιμα για να ανοίξει η αυλαία την Κυριακή για το πολυαναμενόμενο show του ΑΝΤ1, ελπίζοντας ότι δεν θα υπάρχουν άλλες αλλαγές.

greek-radar.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ