2012-11-09 08:05:50
Φωτογραφία για Τελευταια ημερα δοκιμων για τους καλους οδηγους
Η Lotus κατάφερε σήμερα χάρη στον David Valsecchi να ανέβει στην κορυφή των δοκιμών νέων οδηγών στο Αμπου Ντάμπι. Ο 25χρονος Ιταλός πιλότος και πρωταθλητής της GP2 ήταν ο ταχύτερος όλων την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών κι ενώ είχε για πρώτη φορά στα χέρια του την E20. Ο Valsecchi ήταν και ο πιο εργατικός σήμερα αφού πραγματοποίησε τους περισσότερους γύρους (86) στους δρόμους της Γιας Μαρίνα. Η επίδοση του ωστόσο είναι η δεύτερη καλύτερη όλο το τριήμερο καθώς το 1:42.651 του Μάγκνουσεν την πρώτη ημέρα ήταν το κορυφαίο. Ο 20χρονος Δανός σήμερα ξαναπήρε στα χέρια του την MP4-27 για δεύτερη φορά στις δοκιμές και έμεινε πίσω από τον Valsecchi. Κατάφερε ωστόσο από το απόγευμα και έπειτα που ανέλαβε το μονοθέσιο, να συμπληρώσει 51 γύρους.

Ο τρίτος καλύτερος χρόνος σήμερα ανήκει στον Εστεμπάν Γκιουτιέρεζ, ο οποίος οδήγησε την C31 της Sauber για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, φτάνοντας τους 80 γύρους
. Ο Ρόμπεν Φράιντς άφησε την Sauber και σήμερα οδήγησε την RB8 της Red Bull, πετυχαίνοντας την τέταρτη καλύτερη επίδοση. Αξίζει να σημιεωθεί ότι ο χρόνος του φετινού πρωταθλητή της Formula Renault 3.5 με το μονοθέσιο της Red Bull ήταν καλύτερος από ό,τι με την C31. Ο Ολιβερ Τάρβεϊ έτρεξε και σήμερα με την MP4-27, αλλά μόνο το πρωΐ, πραγματοποιώντας 44 γύρους. Ο Βρετανός πιλότος δοκίμαζε νέα εξαρτήματα για λογαριασμό της McLaren και έτσι έμεινε πέμπτος. Πίσω του στην γενική κατάταξη ακολούθησε ο Λουίς Ραζία με την Toro Rosso, σε συνέχεια της προσπάθειάς του από την Τρίτη. Ο χρόνος του μετά από 68 γύρους δεν ήταν όμως εφάμιλλος της πρώτης ημέρας δοκιμών.
kartgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ