2012-11-09 09:12:10
Φωτογραφία για Μίνι καύσωνας το Σαββατοκύριακο
Μίνι καλοκαιράκι μέσα στον Νοέμβριο, με θερμοκρασίες που θα αγγίξουν ακόμη και τους 28 βαθμούς Κελσίου, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις επόμενες μέρες.

Ο καιρός θα είναι ιδανικός για τους λάτρεις της θάλασσας και των καλοκαιρινών σπορ, οι οποίοι με σύμμαχο τον ήλιο και τον υδράργυρο θα μπορούν να επισκεφτούν και να χαρούν τις πιο κοντινές παραλίες!

Ο καιρός θα παραμείνει ζεστός και υγρός καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ακόμη και αύριο που η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει πυκνές νεφώσεις και βροχές σε αρκετά σημεία της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 4 με 6 μποφόρ και στο Ιόνιο πρόσκαιρα το πρωί 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν με τις ίδιες διευθύνσεις 7 με 8 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ.

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας, χωρίς όμως ιδιαίτερες μεταβολές στις καιρικές συνθήκες, αφού θα επικρατεί ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, αναμένεται από την Παρασκευή που ο υδράργυρος θα κυμανθεί γύρω στους 24 βαθμούς Κελσίου
. Λίγες νεφώσεις αναμένονται στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα με πιθανότητα βροχής, κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι, βορειοδυτικοί 5 με 7 και στα νοτιοανατολικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια.

Το σκηνικό δεν αναμένεται να αλλάξει ιδιαίτερα ούτε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, οπότε η ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία στους 24 βαθμούς Κελσίου, θα επιτρέψουν στους φαν των εκδρομών να ταξιδέψουν προς πάσα κατεύθυνση. Οι άνεμοι το Σάββατο σε βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά 6 με 7 μποφόρ.

Την Κυριακή στα δυτικά θα πνέουν νότιοι, νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στο βόρειο Ιόνιο 6 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά ανατολικοί, βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα νότια νοτιοανατολικοί τοπικά 6 μποφόρ. Για την επόμενη εβδομάδα ο καιρός προβλέπεται επίσης ζεστός με νεφώσεις κυρίως την Τρίτη και με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται στους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Πηγή: espressonews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ