2012-11-09 11:22:11
Φωτογραφία για Κινηματογραφικές πρεμιέρες
Οι ταινίες της εβδομάδας

Μόλις τέσσερις ταινίες έκαναν πρεμιέρα απόψε στις σκοτεινές αίθουσες. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνεται η αγγλική κωμωδία «Επτά Ψυχοπαθείς» με τον Κόλιν Φάρελ, καθώς και το δανέζικο «Κυνήγι».

Οι άλλες δύο ταινίες που ολοκληρώνουν τις αποψινές πρεμιέρες, είναι το ελληνικό δράμα «J.A.C.E.» και το γαλλικό animation «Το Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα».

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα καθώς και τα trailer τους:

«Επτά Ψυχοπαθείς»

Αγγλική ταινία, σκηνοθεσία Μάρτιν ΜακΝτόνα με τους: Κόλιν Φάρελ, Σαμ Ρόκγουελ, Γούντι Χάρελσον, Κρίστοφερ Γουόκεν, Τομ Γουέιτς

Ο Μάρτι είναι ένας ιρλανδός σεναριογράφος με μπλοκαρισμένο συγγραφικό οίστρο. Ο άνεργος ηθοποιός και κολλητός του Μπίλι προσπαθεί να τον βγάλει από το αντιπαραγωγικό αδιέξοδό του, αλλά άθελά του τον μπλέκει σε μια… απαγωγή σκύλου.

Έχοντας πλέον μια αδίστακτη μαφιόζικη συμμορία να τους κυνηγά, ο Μάρτι, ο Μπίλι και ο συνεταίρος του Χανς αποφασίζουν.


«Το Κυνήγι»

Δανέζικη ταινία, σκηνοθεσία Τόμας Βίντερμπεργκ με τους: Μαντς Μίκελσεν, Λάσε Φόγκελστρομ, Σούσε Βολντ

Ένας μοναχικός δάσκαλος που προσπαθεί να αποκτήσει την κηδεμονία του γιου του βλέπει τη ζωή του να αλλάζει αιφνίδια και δραματικά όταν κατηγορείται για άσεμνη συμπεριφορά σε ένα μικρό κοριτσάκι.

«J.A.C.E.»

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Μενέλαος Καραμαγγιώλης με τους: Αλμπάν Ουκάι, Στεφανία Γουλιώτη, Ιερώνυμο Καλετσάνο, Αργύρη Ξάφη, Κόρα Καρβούνη

Ένας επτάχρονος Αλβανός, ο οποίος βλέπει να σκοτώνουν τη θετή οικογένειά του μπροστά στα μάτια του, πέφτει στα χέρια της μαφίας και καταλήγει στην Αθήνα. Έχοντας πάρει όρκο σιωπής, προσπαθεί να επιβιώσει σε έναν κόσμο βίας και διαφθοράς.

«Το Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ρεμί Μπεζανσόν, Ζαν - Κριστόφ Λι

Ένας γέρος Αφρικανός αφηγείται σε μια παρέα παιδιών την ιστορία του δεκάχρονου Μακί και της καμηλοπάρδαλης Ζαράφα από τις ερήμους της Αφρικής μέχρι την πολιορκημένη από τους Τούρκους Αλεξάνδρεια, τη Μασσαλία και το Παρίσι των αρχών του 19ου αιώνα.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ