2012-11-09 14:29:25
Φωτογραφία για Πάτρα: 108 υπάλληλοι Περιφέρειας και Δήμου κινδυνεύουν ΑΜΕΣΑ με απόλυση
Ξεπερνούν τους εκατό οι δημόσιοι και δημοτικοί υπάλληλοι που άμεσα θ' απολυθούν στη Πάτρα, μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, η καταγραφή που έχουν κάνει τα συνδικαλιστικά σωματεία στον Δήμο Πατρέων και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας κατατείνουν στο εξής συμπέρασμα:

- Στον Δήμο Πατρέων κινδυνεύουν 64 εργαζόμενοι με μόνιμη σχέση εργασίας, ωστόσο ο αριθμός αυτός αναμένεται ν' αυξηθεί καθώς στις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου είναι πιθανόν να εμπίπτουν και άλλες περιπτώσεις υπαλλήλων.

- Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι 45 οι εργαζόμενοι που απειλούνται και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

Οι υπάλληλοι αυτοί θα πάρουν, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, προθεσμία δέκα ημερών για να φύγουν από τις θέσεις τους. Πάντως, ερωτήματα για την νομική τεκμηρίωση των διαφαινομένων απολύσεων έχουν ήδη κατατεθεί στην νομική υπηρεσία της ΑΔΕΔΥ ενώ το βέβαιο είναι το επόμενο διάστημα θα κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις τόσο στους Δήμους όσο και στην Περιφέρεια.

Πηγή: Thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ