2012-03-22 21:16:05
Φωτογραφία για Ανοιχτή επιστολή σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην Μπάντα του Δήμου Πατρέων
Ανοιχτή επιστολή των Δημοτικών Συμβούλων και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Οργανισμού... κ. Αναστασίας Μανωλοπούλου και κ. Νίκου Μακρή, στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Αντώνη Σκιαθά, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην Μπάντα του Δήμου Πατρέων.

Προς: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ

Πρόεδρο Κ. Αντώνη Σκιαθά

Πρόεδρε,

Μετά τις καθόλου ευχάριστες εξελίξεις των τελευταίων ημερών στην Μπάντα του Δήμου Θέλουμε να «Θυμίσουμε» σε εσάς και να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ότι:

· Εσείς είστε που φέρατε το θέμα των 8μηνων συμβάσεων και ζητήσατε την ψήφιση τους από εμάς , την οποία και σας παρείχαμε , αποδεχόμενοι την προσωρινή-έστω- λύση που προκρίνατε και προτείνατε.

· Εσείς είστε που στρέψατε τους μουσικούς εναντίον μας κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού και μας πιέσατε αφόρητα , διαδίδοντας ότι φταίμε εμείς που δεν ψηφίζουμε για το ότι δεν πληρώνονταν. Κάτι που προφανώς δεν ήταν αληθές .


· Εσείς είστε που διαβεβαιώσατε ότι θα πληρωθούν οι μουσικοί την προηγούμενη Παρασκευή κάτι που δεν έγινε προκαλώντας τον θυμό και αγανάκτηση των εργαζομένων.

· Εσείς είστε που αρνηθήκατε να παρουσιαστείτε ώστε να ενημερωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο και να καθησυχαστούν οι εργαζόμενοι , γεγονός που επέφερε τη γνωστή σε όλους διακοπή του Δημοτικού Συμβουλίου στο οποίο θα συζητούνταν σοβαρά για την πόλη θέματα.

· Τέλος ο κ. Δημαράς είναι που ανακοίνωσε στα ΜΜΕ την απόφαση του , αυθαίρετη και αυστηρά προσωπική , για αναστολή λειτουργίας της Μπάντας , χωρίς καμία απόφαση των επισήμων οργάνων , Διοικητικού Συμβουλίου και Δημοτικού Συμβουλίου ακυρώνοντας ουσιαστικά την δημοκρατική λειτουργία των θεσμών.

Δεν πάει άλλο. Καιρός εσείς και η Δημοτική Αρχή να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Τα μέλη του Δ.Σ του Πολιτιστικού Οργανισμού και Δημοτικοί Σύμβουλοι

Αναστασία Μανωλοπούλου

Νικόλαος Μακρής Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σπιτάκια ...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σπιτάκια ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ