2012-11-09 15:21:03
Φωτογραφία για «Δεν ταιριάζει ο Φερέιρα»
Ο Κριστόφ Βαζέχα πιστεύει πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν ταιριάζει στον Παναθηναϊκό και τονίζει πως δεν υπάρχει η χημεία ποδοσφαιριστών και προπονητή, ενώ στεναχωριέται για την κατάσταση του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαζέχα στον Sentra 103,3:

Για το αν είναι η εικόνα είναι μη αναστρέψιμη: «Δεν θα πω κι εγώ κάτι καινούριο. Είπα κι εγώ πριν ένα μήνα ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Και είδαμε χθες ότι κάτι συμβαίνει εκεί μέσα... Δεν ήταν αυτός ο Παναθηναϊκός... Εμείς πολλές φορές που είμαστε απ' έξω είναι δύσκολο να πούμε τι συμβαίνει. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Δεν έχει χειρότερους παίκτες από τις ομάδες που είναι από πάνω του στην βαθμολογία. Πρέπει ο προπονητής και η διοίκηση να βρουν λύσεις γιατί ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς παίκτες».

 

Για τον Φερέιρα: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν ξέρει ο προπονητής τι του συμβαίνει. Μάλλον δεν ταιριάζει στην ομάδα. Δεν υπάρχει η χημεία ποδοσφαιριστών-προπονητή. Το ίδιο ισχύει και για μεγάλους παίκτες που έρχονται και δεν δένουν».


 

Για τις δηλώσεις του: «Συμφωνώ με ορισμένα από αυτά που είπε χθες, αλλά με άλλες δηλώσεις του που διαβάζαμε νομίζαμε ότι ήμασταν σε άλλο γήπεδο! Δεν είναι ντροπή να βγεις στις κάμερες και να πεις ότι δεν ήμασταν καλοί, είχαμε κακή μέρα κοιτάμε το επόμενο ματς».

 

Για το αν αισιοδοξεί ότι θα αλλάξει η κατάσταση: «Αυτή τη στιγμή είναι μια σειρά παιχνιδιών, που δεν είχαμε καλή εικόνα με εξαίρεση στην Ξάνθη. Πρέπει να κάνουν κάτι προπονητής, διοίκηση γιατί θα πάει χειρότερα το πράγμα».

 

Για το ότι δεν υπάρχει ηγέτης στα αποδυτήρια: «Είπα πολλές φορές κι από την στιγμή που έφυγε ο Κάρα και μετά ο Κατσουράνης. Δεν έχει ο Παναθηναϊκός κάποιον ηγέτη. Ποιος έχει την εμπειρία σε δύσκολες στιγμές να πάρει την ομάδα στην πλάτη του; Μπορεί κάποιος απ' αυτούς; Ο Λάζαρος είναι πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν μπορεί τώρα να πάρει την ομάδα μόνος του».

 

Για το πως βλέπει την ευρωπαϊκή εικόνα του Παναθηναϊκού: «Σίγουρα στεναχωριέμαι. Μερικές φορές που βγαίνουμε οι παλαίμαχοι και λέμε κάποια πράγματα μας κράζουν. Είπα κι εγώ αυτά που νιώθω. Δεν χρειάζεται να μου πει κάποιος πες τα έτσι. Αυτά που λέω νομίζω ότι μπορούν να βοηθήσουν να αλλάξουν τα πράγματα, αλλά σε κράζουν! Πολλές φορές λέω καλύτερα να μην μιλήσω... Αυτά που λέω, τα λέω μήπως βοηθηθεί η ομάδα να πάει προς το καλύτερο. Εχει ελλείψεις η ομάδα. Έφυγε ο Γιώργος, ο Κατσούρ, έχουμε τραυματισμούς, λείπει ο Λέτο. Δεν υπάρχει χημεία μεταξύ παικτών-προπονητή».

 

Για την εμπιστοσύνη στον προπονητή κι αν είναι αρνητικό: «Το πιο σημαντικό είναι να απαντήσουν οι παίκτες. Μπορούμε να δώσουμε κάτι καλύτερο ή πήρε το μάξιμουμ από εμάς και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο;». 
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ