2012-03-22 21:18:06
Φωτογραφία για Ο Βενιζέλος έτοιμος για… σοκ στο ΠΑΣΟΚ
Σε ριζικές αλλαγές, που θα συνοδεύονται από θεαματικές τομές και δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστα ούτε θέματα –ταμπού όπως το όνομα και το σύμβολο του ΠΑΣΟΚ, σχεδιάζει να προχωρήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά ωστόσο από τις πρόωρες εκλογές που πλησιάζουν.

Ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει πλήρη εικόνα της . κατάστασης που επικρατεί το εσωτερικό του Κινήματος, ενώ εκτιμά ότι μόνο με ριζοσπαστικές πρωτοβουλίες μπορεί να ανατραπεί το σημερινό δυσμενές για το Κίνημα κλίμα, και να ανακτήσει το ΠΑΣΟΚ τους παραδοσιακούς δεσμούς του με την ελληνική κοινωνία, και ευαίσθητα λαϊκά στρώματα.

Φέρεται λοιπόν αποφασισμένος να αφήσει το στίγμα του στον χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς, με πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις που θα διαψεύσουν όσους εκτιμούν ότι θα αναγκαστεί τελικά να περιοριστεί σε ρόλο διαχειριστή του… χάους το οποίο κληρονόμησε από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος πιστεύει ότι το να κινήσει τώρα τις σχετικές διαδικασίες, ακόμη και για την αντικατάσταση του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλη Καρχιμάκη για παράδειγμα, εγκυμονεί κινδύνους εσωστρέφειας.

Δεν θα επιτρέψουν στο ΠΑΣΟΚ να συσπειρωθεί και να δώσει συγκροτημένα τη μάχη των εκλογών, αλλά θα αναγκάσουν το Κίνημα να χάσει χρόνο, και να αναλίσκεται σε εσωκομματική ενδοσκόπηση. Γι’ αυτό και οι αλλαγές, που αναμένονται μεγάλες, παραπέμπονται… στο μέλλον.

http://www.statesmen.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ