2012-11-09 19:50:02
Φωτογραφία για Προσοχή: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει Αίγυπτος ή Τυνησία
Καμπανάκι για την κοινωνική και πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα χτυπάει ο Μοχάμεντ Ελ-Εριάν, επικεφαλής της Pimco που είναι ο μεγαλύτερος διαχειριστής κεφαλαίων στον κόσμο. “Οι ακραίες αντιδράσεις του ελληνικού λαού, εν μέσω κρίσης, δεν έχουν καταγραφεί ξανά στην πρόσφατη ευρωπαϊκή ιστορία” σημειώνει σε άρθρο του στο CNBC τονίζοντας πως η ελληνική κυβέρνηση είναι πολύ κοντά στο να χάσει τον έλεγχο της διαχείρισης της χώρας.

“Όπως έχουν δείξει οι εμπειρίες από την Αιγύπτο και την Τυνησία, μην υποτιμάτε αυτό που μπορεί να πετύχει ένα κίνημα νέων”, επισημαίνει.

Όπως γράφει: “Ορισμένοι παρατηρητές πιστεύουν ότι είμαστε κοντά στο σημείο όπου η ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε να χάσει τον έλεγχο της διαχείρισης της χώρας. Οι εμπειρίες από την Αίγυπτο και την Τυνησία έχουν δείξει, ότι δεν πρέπει να υποτιμούμε ένα λαϊκής βάσης κίνημα της νεολαίας που μπορεί να επιτύχει - ειδικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης”.

Παράλληλα αναφερόμενος στην ανεργία σημειώνει πως θα έπρεπε να νιώθουμε ένα μείγμα λύπης και αυξανόμενης ανησυχίας μετά τα τελευταία στοιχεία.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ