2012-11-09 19:56:23
Φωτογραφία για Συνελήφθησαν οι δράστες του βασανισμού ηλικιωμένης στην Κεφαλονιά..Έλληνες και τα τρία καθάρματα.
Τρεις Έλληνες ήταν οι αδίστακτοι κακοποιοί που εισέβαλαν στο σπίτι μιας ανυπεράσπιστης γριούλας στα Μαυράτα Κεφαλονιάς την περασμένη Τρίτη και τη βασάνισαν χωρίς έλεος για να την αναγκάσουν τους δείξει που φύλαγε τις οικονομίες και τα χρυσαφικά της!

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, υπόθεση ληστείας σε βάρος 85χρονης ημεδαπής που έγινε την Τρίτη (06.11.2012) το πρωί στα Μαυράτα Κεφαλονιάς και συνελήφθησαν δύο 25χρονοι ημεδαποί και ένας 42χρονος. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των τριών ημεδαπών για πράξεις που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος, καθώς από την συνδυαστική αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων της έρευνας που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφάλειας Αργοστολίου διαπιστώθηκε ότι οι τρεις ημεδαποί την Τρίτη (06.11.2012) το πρωί αφαίρεσαν, με τη χρήση βίας από την οικία 85χρονης το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, χρυσαφικά και τιμαλφή (Σχετικό το από 07.11.2012 Δελτίο Τύπου). Όπως διαπιστώθηκε, οι τρεις συλληφθέντες κατά περίπτωση, ακινητοποίησαν και φίμωσαν την 85χρονη με ταινία και αναισθητικό σπρέι ενώ στην συνέχεια αφαίρεσαν από τους χώρους της οικίας της, τα χρήματα και τα χρυσαφικά.


Το αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν οι συλληφθέντες κατά την διάπραξη της ληστείας κατασχέθηκε καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες με τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής ομάδας, της ληστείας κατά συναυτουργίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας θα οδηγηθούν αύριο (10.11.2012) στον κ. Ανακριτή Κεφαλληνίας.                                                                       
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
FlashBack Greek Song!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
FlashBack Greek Song!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ