2012-11-09 20:31:07
Φωτογραφία για Και επίσημα Βιντιάδης στην ΑΕΚ
Η οικογένεια Βιντιάδη, ενημέρωσε με γραπτή της δήλωση πως θέλει να αγοράσει την ΠΑΕ ΑΕΚ, με την προϋπόθεση ότι θα διαπραγματευτεί με όλους τους πιστωτές. 

Πολλά κοινά με την κατάσταση της Ελλάδας έχει η ΠΑΕ ΑΕΚ, αφού στην χώρα μας έχουμε ακούσει τον όρο επαναδιαπραγμάτευση εκατοντάδες φορές τον τελευταίο καιρό και πλέον είναι σειρά της Ένωσης.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Γιατί πολύ απλά ο Δημήτρης Βιντιάδης με γραπτή του δήλωση γνωστοποίησε και επίσημα το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ ΑΕΚ, υπό όρους όμως Η οικογένεια Βιντιάδη θέλει μεν να πάρει στα χέρια της το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, αλλά πρώτα αυτό που επιθυμεί είναι να μιλήσει και να διαπραγματευτεί με όλους τους πιστωτές.

Αυτό που θα κάνει ο Δημήτρης Βιντιάδης είναι να ζητήσει ένα κούρεμα του χρέους της ΑΕΚ ή κάποιον διακανονισμός και γι' αυτό τον λόγο θα υπάρξουν επαφές με τους πιστωτές. Ό,τι συμβαίνει και στην Ελλάδα δηλαδή Το χρέος της ΑΕΚ βέβαια σε αντίθεση με της Ελλάδας είναι βιώσιμο, όμως σίγουρα πρόκειται για μεγάλο ποσό. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 11-12.000.000 ευρώ.


"H-SAP HELLENIC SPORTS ACQUISITION PARTNERS LTD

Αθήνα, 09/11/2012

Η επιθυμία της οικογένειάς μας και των συνεργατών της να αποκτήσουμε την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι δεδομένη. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε τη διαπραγμάτευση με όλους τους πιστωτές της ομάδας για τη συμφωνία διευθέτησης όλων των υποχρεώσεών της και ευελπιστούμε οτι όλοι θα δείξουν κατανόηση και διάθεση συνεργασίας. Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε τις παραμέτρους της προσφοράς μας για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ. Μέχρι τότε, ζητάμε από τους φιλάθλους της ΑΕΚ την αμέριστη συμπαράσταση τους στην ομάδα μας.

Δημήτρης Βιντιάδης".
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ