2012-11-09 23:00:05
Φωτογραφία για Το χειμερινό ελαστικό-ναυαρχίδα της TOYO TIRE συνιστάται από την την Auto Motor und Sport για δεύτερη συνεχή χρονιά
Το χειμερινό ελαστικό-ναυαρχίδα της TOYO TIRE συνιστάται από την την Auto Motor und Sport για δεύτερη συνεχή χρονιά

Συνιστάται για δεύτερη συνεχή χρονιά το Snowprox S953, χειμερινό ελαστικό-ναυαρχίδα της TOYO TIRE. Αυτό σημαίνει ότι το ελαστικό αυτό συνιστάται συνεχώς από την πρώτη φορά που παρουσιάστηκε.

Στην τρέχουσα έκδοση (21/12) του περιοδικού Auto Motor und Sport στη Γερμανία, δοκιμάστηκαν 13 χειμερινά ελαστικά, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων από μεγάλες μάρκες. Το Snowprox S953 σημείωσε καλή απόδοση και στις τρεις κατηγορίες: συνθήκες Χιονόπτωσης, συνθήκες Βροχόπτωσης και σε Στεγνές επιφάνειες.

Η απόδοση του ελαστικού Snowprox S953 έλαβε μια ιδιαίτερη υψηλή βαθμολογία σε συνθήκες χιονόπτωσης, κάνοντάς το ένα ιδανικό ελαστικό παντός καιρού για χρήση σε αυτοκινητόδρομους το χειμώνα, αλλά και με τη δυνατότητα καλής απόδοσης σε πιο ακραίες συνθήκες οδήγησης.

Ο δοκιμαστής σχολίασε ότι το ελαστικό Snowprox S953 έχει "πολύ υψηλά επίπεδα κρατήματος σε συνθήκες χιονιού και πολύ ασφαλή χαρακτηριστικά χειρισμού και οδήγησης".

Με τις συστάσεις που κερδίζει κάθε χρόνο από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε, το ελαστικό Snowprox S953 της TOYO εξακολουθεί να προσφέρει άψογη ασφάλεια και αξιοπιστία, είτε χρησιμοποιείται σε συνθήκες βαριάς χιονόπτωσης ή σε συνθήκες με απλά χαμηλότερες θερμοκρασίες.

[Δ.Τ. TOYO]
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ