2012-11-09 23:25:39
Φωτογραφία για ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ (VIDEO)
Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη δεύτερη ημέρα συζήτησης του Προϋπολογισμού στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε παρέμβαση του έστειλε μηνύματα στην κυβέρνηση και τους Ευρωπαίους εταίρους. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προειδοποίησε ότι «τώρα δεν υπάρχει περιθώριο υποχώρησης ή καθυστέρησης. Την άλλη εβδομάδα το Eurogroup θα πρέπει να δώσει απάντηση για την εκταμίευση των δόσεων του 2012 και τη βιωσιμότητα του χρέους για την ουσιαστική επιμήκυνση και την δημοσιονομική αξιοπρέπεια της χώρας, δηλαδή ότι δεν θα ξαναμπεί το θέμα του δεσμευμένου λογαριασμού».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη συνέντευξη του στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit, που υποστήριξε ότι η κυβέρνηση καταρρέει. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μία αντεθνική, αντιεπενδυτική αντιαναπτυξιακή πρόσκληση στους επενδυτές και τον κατηγόρησε για «προβοκάτσια» εναντίον του τόπου. «Υπάρχει μια θεμελιώδης διαφορά στα όσα λέμε εμείς και στα όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς τοποθετούμαστε από τη σκοπιά του εθνικού συμφέροντος. Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται από μία μικροκομματική συγκυριακή οπτική» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ