2012-11-09 23:15:30
Φωτογραφία για Παναθηναϊκός - Κίμκι 67-79
Ενας απογοητευτικός Παναθηναϊκός ηττήθηκε δίκαια μέσα στο ΟΑΚΑ από την Κίμκι με 79-67. Δυσκολεύει πλέον η υπόθεση-πρόκριση για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη που υπέστη καθίζηση στην τελευταία περίοδο. Αποντος ο Διαμαντίδης!

 Από όσα είδαμε στο πρώτο δεκάλεπτο δεν προμήνυε τη θύελλα που θα επακολουθούσε στο ΟΑΚΑ στο τέλος. Ο Παναθηναϊκός είχε τον τρόπο και να σκοράρει και να παίξει καλή άμυνα και να εκμεταλλευτεί τον όγκο του Σχορτσανίτη.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν με 23-17 και μέσα στο δεύτερο δεκάλεπτο εκτόξευσαν τη διαφορά στους 10 πόντους (34-24) δείχνοντας ότι είναι τα αφεντικά του ματς. Επρόκειτο όμως για φενάκη διότι κάπου εκεί οι ευχάριστες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό τελείωσαν.

Οταν ο Σόφο τραβήχθηκε στον πάγκο και ο Μασιούλις άρχισε να αστοχεί, σημείο αναφοράς στην επίθεση δεν υπήρχε για τους Κυπελλούχους Ελλάδας. Ο Πεδουλάκης ματάιως περίμενε βοήθεια από τον Διαμαντίδη, η Κίμκι ψαλίδισε τη διαφορά με ηγέτη τον Πλάνινιτς και τα μαύρα σύννεφα άρχισαν να μαζεύονται πάνω από το ΟΑΚΑ.


Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός κράτησε (46-44, 52-51, 58-58) αλλά το περιορισμένο ροτέισον, ο ανεξήγητος φόβος για μία μάλλον μέτρια άμυνα όπως η Κίμκι και το άγχος τον νίκησαν ολοκληρωτικά στην τέταρτη. Η Κίμκι πήρε θάρρος, βρήκε πολλά ελεύθερα σουτ (με τον Κόπονεν να κάνει μεγάλη ζημιά) και από τη στιγμή που δημιούργησε διαφορά (58-66) η μάχη κρίθηκε. Οι πράσινοι σκόραραν με μεγάλη δυσκολία πια και μοιραία ηττήθηκαν αφού στο τέλος δεν είχαν την απαραίτητη ψυχολογία για να επιστρέψουν.

 Τα δεκάλεπτα: 23-17, 41-38, 58-58, 67-79
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ